Ο Τονάλι παρακάλεσε την Εισαγγελία να ρίξει την ποινή του στους δέκα μήνες

Ο Τονάλι

i

© SS Youtube

Ο Τονάλι παρακάλεσε την Εισαγγελία να ρίξει την ποινή του στους δέκα μήνες

Κώστας Τόπας 12:46 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία ο Σάντρο Τονάλι παρακάλεσε την Εισαγγελία να ρίξει την ποινή του στους δέκα μήνες.

Ο πρώην μέσος της Μίλαν και νυν της Νιουκάστλ, τέθηκε υπό έρευνα πριν από μερικές ημέρες για παράνομο στοιχηματισμό, κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της Ιταλίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 με τη Μάλτα και την Αγγλία. Ο Σάντρο Τονάλι μάλιστα αναγνώρισε ότι έχει εθισμό με τον τζόγο και υποβάλλεται σε θεραπεία για να το ξεπεράσει.

Το Σάββατο (21/10) οι «καρακάξες» αντιμετώπισαν την Κρίσταλ Πάλας στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ», της οποίας κι επικράτησαν με 4-0, για την 9η αγωνιστική της Premier League, με τον Τονάλι μάλιστα να αγωνίζεται ως βασικός. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Gazzetta dello Sport» πριν από μερικές ημέρες, αυτή ήταν και η τελευταία εμφάνιση του Ιταλού μέσου με τη Νιουκάστλ.

Επίσημη ανακοίνωση για την τιμωρία του Τονάλι αναμένεται αυτή την εβδομάδα, αλλά σύμφωνα με τον Ιταλό αθλητικό δημοσιογράφο, Τζιοβάνι Αλμπανίζ, ο μέσος της Νιουκάστλ αναμένεται να τιμωρηθεί για 10 μήνες! Θα του επιτραπεί να επιστρέψει στην προπόνηση με την ομάδα του ξανά από τον Απρίλιο. Υποστηρίζεται μάλιστα ότι η διάρκεια της απαγόρευσης διευθετήθηκε μετά από επίκληση του ποδοσφαιριστή στην Εισαγγελία. 

«Ο Σάντρο θα πληρώσει για ό,τι έκανε λάθος. Ελπίζω να δοθεί η σωστή κύρωση για αυτό που εκπροσωπεί για το ποδόσφαιρο, είναι ιταλική κληρονομιά», είπε ο ατζέντης του, Ρίσο πριν από μερικές ημέρες.