Τόνεϊ: «Σοκαρισμένος για την διαρροή λεπτομερειών που αφορούν τις κατηγορίες που με βαραίνουν»

Μπρέντφορντ

i

© Photo by Marc Atkins/Getty Images

Τόνεϊ: «Σοκαρισμένος για την διαρροή λεπτομερειών που αφορούν τις κατηγορίες που με βαραίνουν»

Sportal newsroom 16:05 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Τόνεϊ μέσω ενός story στο Instagram δήλωσε σοκαρισμένος για το γεγονός, ότι λεπτομέρειες από τις κατηγορίες του έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ, είχε κατηγορηθεί για παράνομο στοιχηματισμό και πριν από λίγες ημέρες παραδέχτηκε την ενοχή του. Συγκεκριμένα ο Άγγλος φορ κατηγορείται για 262 παραβιάσεις και ο ίδιος έχει παραδεχτεί αρκετές από αυτές, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός. Αυτές φαίνεται να αφορούν την περίοδο μεταξύ 2017 και 2021.

Ο 26χρονος - ο οποίος στο διάστημα αυτό φόρεσε τις εμφανίσεις των Σκάνθορπ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και Μπρέντφορντ - από μεριάς του υποστήριξε ότι δεν στοιχημάτιζε σε παιχνίδια των ομάδων του.

Μέσω ενός story λοιπόν ο επιθετικός των «μελισσών» δήλωσε σοκαρισμένος και απογοητευμένος για το γεγονός ότι λεπτομέρειες για το ζήτημα αυτό έχουν εμφανιστεί στα αγγλικά ΜΜΕ. Παράλληλα είπε ότι οι δικηγόροι του θα γράψουν στην FA για να ζητήσουν «έρευνα για διαρροή».

«Σοκαρίστηκα και απογοητεύτικα όταν είδα εικασίες στον Τύπο χθες και σήμερα σχετικά με τη διαδικασία έρευνας της FA, που με αφορά αφού μου είπαν από την FA ότι είναι εμπιστευτική διαδικασία μέχρι να ληφθεί μια οποιαδήποτε απόφαση. 

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για μένα να διαβάζω ότι η FA λέει ότι θα αποκλειστώ από το ποδόσφαιρο γα έξι μήνες πριν καν γίνει η  ακρόαση και με κάνει να ανησυχώ για τη διαδικασία. Οι δικηγόροι μου θα γράψουν στην FA για να ζητήσουν να ξεκινήσουν έρευνα διαρροής, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζονται ιστορίες στις εφημερίδες, η τελευταία φορά ήταν λίγο πριν από την επιλογή για την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας.

Καθώς συνεχίζω να μου λένε ότi η έρευνα προορίζεται να είναι εμπιστευτική, δεν μπορώ να δώσω κανένα περαιτέρω σχόλιο και θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρό μου», ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού.

©Instagram