Λονδρέζικη «μάχη» για την απόκτηση του Άιβαν Τόνεϊ

Άιβαν Τόνεϊ

Λονδρέζικη «μάχη» για την απόκτηση του Άιβαν Τόνεϊ

Δημήτρης Χούπης 12:41 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 14.08.2024

Τσέλσι και Άρσεναλ είναι έτοιμες να δώσουν «μάχη» για την απόκτηση του επιθετικού της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας πως θέλει να αποχωρήσει.

Μπορεί να έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, ωστόσο ο Άιβαν Τόνεϊ φαίνεται ότι θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Άγγλος επιθετικός εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά την τιμωρία που είχε δεχτεί για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού. 

Ωστόσο αυτή η απόφαση όπως φαίνεται δεν τον πτοεί. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο 27χρονος έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των «μελισσών» ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα ήδη η Άρσεναλ και η Τσέλσι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. 

Παρόλα αυτά η ομάδα του Λονδίνου δεν σκοπεύει να τον δώσει «κοψοχρονιά». Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα η Μπρέντφορντ έχει κοστολογήσει τον Άγγλο επιθετικός στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν να αποχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο, την περίοδο δηλαδή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ποσό αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως ο διεθνής επιθετικός δεν έχει βρεθεί στα γήπεδο για αρκετό καιρό. 

Ο Τόνεϊ δεν είναι ο μόνος επιθετικός που η Τσέλσι έχει «βάλει στο μάτι». Συγκεκριμένα στις τάξεις των «μπλε» δεν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα της επιθετικής γραμμής, ψάχνοντας τον παίκτη που θα τους λύσει το πρόβλημα. Ένας εξ αυτών θεωρείται ο Βίκτορ Οσίμεν, ενώ ο άλλος είναι ο Φλόριαν Βιρτζ

Όσον αφορά τον Γερμανό φορ η Μπάγερ Λεβερκούζεν τον έχει κοστολογήσει αρκετά ψηλά, μιας και η ίδια η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει.