Ο γιος του Τόνι Κρόος μαθαίνει από τον καλύτερο τα μυστικά της μπάλας (vid)

Τόνι Κρόος

i

©imago

Ο γιος του Τόνι Κρόος μαθαίνει από τον καλύτερο τα μυστικά της μπάλας (vid)

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:30 - 14.09.2024

Ο γιος του Τόνι Κρόος δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο δάσκαλο από τον πατέρα του, με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ να του μαθαίνει κάποια από τα μαγικά του κόλπα με την μπάλα.

Ο Τόνι Κρόος, αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν κοσμίσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Από τους κορυφαίους σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, η ανακοίνωση πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών, προκάλεσε μία μελαγχολία, καθώς θα μπορούσαμε ακόμα να τον βλέπουμε να αγωνίζεται στη Μαδρίτη.

Μετά το 6ο Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ( το πρώτο ήταν με την Μπάγερν Μονάχου), ήθελε να κλείσει την καριέρα του με τον πιο όμορφο τρόπο, την κατάκτηση του Euro. Αυτό βέβαια δεν έγινε, διότι η Ισπανία είχε άλλα σχέδια, αλλά μετά το φετινό ευρωπαϊκό τουρνουά είπε το οριστικό αντίο. Δεν σταμάτησε όμως να ασχολείται με το ποδόσφαιρό, καθώς έχει την δική του ακαδημία ποδοσφαίρου.

Τις τεχνικές και τα μυστικά του όμως, έχει την τιμή να μαθαίνει πρώτος από όλους ο γιος του. Το να έχεις πατέρα τον Κρόος είναι σίγουρα προτέρημα και για αυτό ο ίδιος φροντίζει να του μαθαίνει μερικά από τα κόλπα για το πως να ελέγχει την μπάλα, όπως εκείνος.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε ο Τόνι Κρόος στα social media: