Τόνι σε Γκουαρδιόλα: «Κατέστρεψες το ποδόσφαιρο, δεν μπορούσα να βρω ομάδα για 4 χρόνια» (vid)

Τόνι σε Γκουαρδιόλα: «Κατέστρεψες το ποδόσφαιρο, δεν μπορούσα να βρω ομάδα για 4 χρόνια» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:18 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 17.10.2024

Ο Λούκα Τόνι εξέφρασε το παράπονό του στον Πεπ Γκουαρδιόλα για το πώς τα «ψευτοεννιάρια» του πήραν τη δουλειά σε μία φιλική λογομαχία που είχαν συζητώντας για τη θέση του σέντερ φορ.

Reunion μετά από 10 χρόνια έκαναν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Λούκα Τόνι κι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο σε ένα εστιατόριο στο Λομπάρντι. Και οι τρεις τους υπήρξαν στο παρελθόν συμπαίκτες στην Μπρέσια. Τη σεζόν 2002-03 η ιταλική ομάδα είχε στον πάγκο τον αξέχαστο Κάρλο Ματσόνε, στην επίθεση τον Ρομπέρτο Μπάτζιο και τον Λούκα Τόνι και στο κέντρο τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η «πόρτα» για την Αγγλία έκλεισε για τον Γκουαρδιόλα - Οι σκέψεις του Καταλανού για το μέλλον του στη Σίτι
PREMIER LEAGUE

15:09 - 16.10.2024

Η «πόρτα» για την Αγγλία έκλεισε για τον Γκουαρδιόλα - Οι σκέψεις του Καταλανού για το μέλλον του στη Σίτι

Η αγγλική FA επέλεξε τον Τόμας Τούχελ ως προπονητή των «Τριών Λιονταριών» και με αυτόν τον τρόπο ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι. Το θέμα είναι για πόσο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Λούκα Τόνι εξέφρασε το παράπονό του στον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, συζητώντας για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο παλαίμαχος σπουδαίος «killer» και φυσικά ποδοσφαιριστής της εθνικής Ιταλίας με την οποία στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον...καυγά τους στο οποίο ακούγεται να λέει:

«Γεια σε όλους, είμαστε εδώ με τον άνθρωπο που ίσως άλλαξε το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι και σίγουρο, ίσως να το έκανε ο Έντο. Λοιπόν, Πεπ. Πες μου για το ψευτοεννιάρι. Κατέστρεψες το ποδόσφαιρο μ' αυτό. Δεν έβρισκα ομάδα για τέσσερα χρόνια. Τ' ορκίζομαι. Μπορείς να μου πεις ότι συνήθιζες να παίζεις με ψευτοεννιάρι μόνο με τον Μέσι; Σ' αρέσουν καθόλου οι επιθετικοί;».

Τότε ο Πεπ, ο οποίος έχει λυθεί από τα γέλια, του έδωσε... πληρωμένη απάντηση: «Ναι, εάν ο Χάαλαντ βάζει 60 γκολ», είπε ο Καταλανός κόουτς.

«Ναι ο Χάαλαντ με τα 60 γκολ. Οπότε παιδιά...», συνεχίζει ο Τόνι και τον διακόπτει ο Πεπ. «Κέρδισα τρεμπλ με σέντερ φορ, αλλά οι σέντερ φορ πρέπει να είναι καλοί. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;».

«Ναι οκ, γι' αυτό δεν είχα ομάδα εγώ. Εντάξει, αρκετά όμως με το ψευτοεννιάρι. Θέλουμε μεγάλους (σε μέγεθος) επιθετικούς», καταλήγει ο Τόνι.