Τοποθέτηση με νόημα της ΑΕΚ, με βίντεο για τον... αετό και το... κοράκι

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Τοποθέτηση με νόημα της ΑΕΚ, με βίντεο για τον... αετό και το... κοράκι

Κώστας Τσίλης 14:40 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.08.2024

Στην ΑΕΚ δεδομένα θεωρούν πως βρίσκονται εν μέσω και ενός επικοινωνιακού πολέμου και χωρίς να πάρουν ανοιχτά θέση, τοποθετήθηκαν μ' ένα αλληγορικό βίντεο

Για την ΑΕΚ είναι πολύ ξεκάθαρο και αυτό που συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό από τους ανταγωνιστές της για τον τίτλο αλλά και η στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει. Θεωρούν στην Ένωση πως βρίσκονται εν μέσω ενός επικοινωνιακού (και όχι μόνο) πολέμου. Ενός πολέμου μάλιστα που τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει στην κορύφωση του, καθώς πλησιάζουν τα κρίσιμα ματς στα Play Offs.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως θα προσπαθήσουν να μην μπουν στο... τρυπάκι να εμπλακούν. Τουλάχιστον όχι σε μια διαδικασία καθημερινής τριβής και σίγουρα όχι αντιπαραθέσεων που δεν θα έχουν νόημα. Και το βίντεο που ανέβασε σήμερα η ΠΑΕ στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης με την ιστορία του αετού και του κορακιού, δίνει επί της ουσίας το στίγμα της πολιτικής που έχει αποφασίσει η ΑΕΚ να ακολουθήσει.

Με τον αετό που όταν του επιτίθεται το κοράκι, το οποίο κάθεται στην πλάτη του, δεν ασχολείται καθόλου. Και το μόνο που κάνει είναι να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, μέχρι το κοράκι να ξεμείνει από οξυγόνο και να πέσει μόνο του στο κενό. Με προτροπή πως θα πρέπει να ακολουθηθεί η μέθοδος του αετού.

Tags: