Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

i

Intime

Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:54 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 29.05.2024

Από το Τριφύλλι ενημέρωσαν ότι τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων θα πωλούνται από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τα φετινά Play Offs της Stoiximan Super League, υποδεχόμενος την Κυριακή 19/2 τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα εισιτήρια για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Τριφυλλιού, θα τεθούν στην προπώληση από την Πέμπτη, με τιμές από 30 ευρώ μέχρι 250 ευρώ. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή 19/5 στις 8 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε για τον Γουίλιαν Αράο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:46 - 15.05.2024

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε για τον Γουίλιαν Αράο!

Η χρησιμοποίηση του Γουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας ή στη μεσαία γραμμή θα καθορίσει τη σύνθεση της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού. Ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως πήρε την απόφαση για τον ρόλο του Βραζιλιάνου.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 2 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6,7: 30€, Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 40€, Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 50€, Θύρα 11: 80€, Θύρες 5Α, 9: 100€, Θύρα 2: 120€, Θύρα 10: 150€, Θύρα 3: 250€. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.  Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους».