Ανακοίνωσε τον Σολάνκε με ποσό ρεκόρ η Τότεναμ!

Ανακοίνωσε τον Σολάνκε με ποσό ρεκόρ η Τότεναμ!

Sportal newsroom 18:43 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 11.08.2024

Την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου επιθετικού, Ντομινίκ Σολάνκε, ανακοίνωσε κι επίσημα η Τότεναμ, βγάζοντας... χρυσάφι από τα ταμεία της.

Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον και επίσημα ο Ντομινίκ Σολάνκε. Η Μπόρνμουθ ζητούσε 75 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 26χρονο Άγγλο επιθετικό στους Λονδρέζους, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 64,3 εκατ. ευρώ και να κλείνει η συμφωνία.

Το ποσό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Τότεναμ, με τον Σολάνκε να αποτελεί πλέον την πιο ακριβή μεταγραφή διαχρονικά της ομάδας του βόρειου Λονδίνου. Στη δεύτερη θέση πέρασε αυτή του Τανγκί Εντομπελέ από τη σεζόν 2019-20 (62 εκατ. ευρώ από τη γαλλική Λυών).

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σολάνκε, με τον τεχνικό των «Σπερς», Άγγελο Ποστέκογλου, να μένει ικανοποιημένος, αφού ήθελε πολύ να έχει στις τάξεις του τον Άγγλο φορ. Ο Σολάνκε προέρχεται από μία απίστευτη σεζόν έχοντας 42 συμμετοχές με 21 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τα «κεράσια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!