Απίθανο: Εδιωξαν από το γήπεδο οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύρισαν το γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους από την Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Απίθανο: Εδιωξαν από το γήπεδο οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύρισαν το γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους από την Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 08:28 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Δύο οπαδοί της Τότεναμ απομακρύνθηκαν από το γήπεδο, αφού πανηγύρισαν το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στην Τότεναμ το απόγευμα της Τρίτης (14/05), γνωρίζοντας ότι μια ενδεχόμενη νίκη θα την έκανε να βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση ενός τέταρτου συνεχόμενου τίτλου στην Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολεύτηκε να βρει τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λίγο μετά το δεύτερο 45λεπτο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από τη σέντρα του Κέβιν ντε Μπρόινε για να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Πολλοί οπαδοί των «σπιρουνιών» είχαν αγωνία ενόψει του αγώνα, καθώς ήξεραν ότι η ομάδα τους θα έδινε τον έλεγχο της κούρσας για τον τίτλο στην «μισητή» τους αντίπαλο, Άρσεναλ εάν έπαιρνε βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η δυσαρέσκεια ήταν τόσο έντονη για δύο οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύρισαν το γκολ του Χάαλαντ. Λίγο αργότερα οι συγκεκριμένοι φίλοι των Λονδρέζων απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, έπειτα από εισήγηση συνοπαδών τους.

Αφού η Σίτι πέτυχε το πρώτο γκολ, ο Χάαλαντ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα. Λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Σον είχε μια μοναδική ευκαιρία για να φέρει στο ματς τα ίσα, αλλά ο Ορτέγκα του είπε «όχι», με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)
PREMIER LEAGUE

08:03 - 15.05.2024

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)

Ο Σον έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την Τότεναμ, λίγο πριν το φινάλε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, που έκανε ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Τελικά, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0, κάτι που σημαίνει ότι οι τρεις βαθμοί κόντρα στη Γουέστ Χαμ την Κυριακή (19/05, 18:00) θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.