Νέες «σειρήνες» από Premier League για Ραφίνια

Ραφίνια

i

©printscreen

Νέες «σειρήνες» από Premier League για Ραφίνια

Κώστας Τσιακλής • 12:57 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 14.08.2024

Ο ακραίος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια, προσελκύει ξανά ενδιαφέρον από ομάδα της Premier League.

Ξανά στα ραντάρ ομάδας της Premier League βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια. 

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ξανά στη μεταγραφική λίστα της Τότεναμ ενόψει του παράθυρου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλει να αποκτήσει έναν κορυφαίας ποιότητας επιθετικό και στρέφει την προσοχή της στον Ραφίνια μετά το «ναυάγιο» που προδιαγράφεται με τον Άιβαν Τόνεϊ.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ βρίσκεται εκτός δράσης αυτή τη στιγμή αφού είναι τιμωρημένος για παράνομο στοιχηματισμό ωστόσο ελκύει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» ομάδων του Νησιού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τόνεϊ θέλει να ανταποδώσει τη στήριξη που έλαβε από τον σύλλογο και τον προπονητή του, Τόμας Φρανκ και έτσι ενδέχεται να παραμείνει ξανά στην Μπρέντφορντ.

Όπως αναφέρεται η επόμενη λύση των «Σπερς» είναι ο Ραφίνια και η Τότεναμ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν παίρνει τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Το οικονομικό ζήτημα πάντως δεν θα είναι εύκολο να επιλυθεί αφού η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της. Από την άλλη η αγγλική ομάδα δεν θα ξεπεράσει αρκετά τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τότεναμ είχε ενδιαφερθεί για τον Ραφίνια από τον καιρό που αυτός βρισκόταν στη Λιντς. Για τον 26χρονο είχε κινηθεί και η Τσέλσι όμως ο Ραφίνια θέλησε να πάει στην Μπαρτσελόνα, εκεί όπου μεταγράφηκε τον Ιούλιο του 2022 με 58 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά σε 61 συμμετοχές ο Βραζιλιάνος μετράει 12 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Ντε Χέα απέρριψε χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ εξαιτίας της γυναίκας του!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:57 - 19.11.2023

Ο Ντε Χέα απέρριψε χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ εξαιτίας της γυναίκας του!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει ελεύθερος και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει απορρίψει χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαιτίας της γυναίκας του.

Τη φετινή σεζόν ο Ραφίνια έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις και έχει απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Επίσης είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Χετάφε στην πρεμιέρα της La Liga. 

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!