«Ετοιμάζει κίνηση για  Νάγκελσμαν η Τότεναμ»

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

«Ετοιμάζει κίνηση για Νάγκελσμαν η Τότεναμ»

Sportal newsroom 19:13 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 14.08.2024

Όπως φαίνεται ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές για να αναλάβει την Τότεναμ.

Καλά καλά δεν απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές με την Τότεναμ. Όπως αναφέρει η Telegraph ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη λονδρέζικη ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα απολύσει τον Αντόνιο Κόντε

Ο Νάγκελσμαν ήταν σε διακοπές για σκι όταν έμαθε για την απόλυσή του από την Μπάγερν
BUNDESLIGA

14:46 - 24.03.2023

Ο Νάγκελσμαν ήταν σε διακοπές για σκι όταν έμαθε για την απόλυσή του από την Μπάγερν

Εν μέσω του διεθνούς διαλείμματος, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος απολάμβανε διακοπές για σκι με την σύντροφό του όταν ανακάλυψε την είδηση ​​της επικείμενης απόλυσής του στα ΜΜΕ.

Ο Ιταλός προπονητής μάλιστα έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του και όπως φαίνεται μπορεί να μην επιστρέψει. Η αποζημίωση που μπορεί να πάρει μάλιστα λέγεται ότι θα φτάσει στα 4.5 εκατομμύρια λίρες. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα «σπιρούνια» έχουν ενδιαφερθεί για τον Γερμανό τεχνικό. Πριν από δύο χρόνια όταν ο 35χρονος ήταν ακόμα στον πάγκο της Λειψίας, είχε ακουστεί ως ένας από τους αντικαταστάτες του Ζοσέ Μουρίνιο

Όπως φαίνεται ο Γερμανός τεχνικός είχε χαλάσει τις σχέσεις του με τη διοίκηση της Μπάγερν και ο λόγος μπορεί να είναι η κακή εικόνα της ομάδας. Ακόμα λέγεται ότι μέσα στα αποδυτήρια υπήρχε άτομο που έβγαζε στη φόρα έγγραφα που αφορούν την τακτική της ομάδας. 

Προφανώς ένας από τους λόγους της ρήξης είναι ο κίνδυνος να χάσει το πρωτάθλημα μετά το 2012. Οι «Βαυαροί» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δύο πόντους διαφορά από την πρώτη Ντόρτμουντ, με την οποία θα κοντραριστεί την πρώτη του Απρίλη στο Μόναχο.