Έπος: Οι οπαδοί της Τότεναμ πανηγύρισαν το γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους!

Έπος: Οι οπαδοί της Τότεναμ πανηγύρισαν το γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους!

Sportal newsroom 00:12 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Κι όμως, οι φίλοι της Τότεναμ είδαν την ομάδα τους να δέχεται γκολ από τη Μάντσεστερ Σίτι και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους...

Έχετε δει οπαδούς να πανηγυρίζουν το γκολ που δέχεται η ομάδα τους; Και μάλιστα όχι απλά ένα γκολ μείωσης ή το γκολ της τιμής που λέμε. Γκολ με το οποίο ο αντίπαλος παίρνει προβάδισμα. Κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα το έχετε δει, οπότε οι φίλοι της Τότεναμ είπαν να σας χαρίσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία...

Με την έναρξη της επανάληψης λοιπόν και μετά από ένα άκρως ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ κόντρα στην Τότεναμ. Στο 51' οι «πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν μία αδράνεια στην άμυνα των «Σπερς», ο Ντε Μπρόινε βρήκε εξαιρετικά τον Χάαλαντ κι εκείνος με ένα υπέροχο πλασέ έκανε το 0-1.

Η Σίτι είχε… Ορτέγκα και Χάαλαντ στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για φιέστα!
PREMIER LEAGUE

23:58 - 14.05.2024

Η Σίτι είχε… Ορτέγκα και Χάαλαντ στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για φιέστα!

Δύο γκολ του Χάλααντ ήταν... ότι πρέπει για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσπερνώντας την αντίσταση της Τότεναμ (2-0) βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της 10ης Premier League της ιστορίας της.

Το γκολ του Νορβηγού όμως δεν το πανηγύρισαν μόνο οι φίλοι της Σίτι, αλλά και οι φίλοι της Τότεναμ. Όσο... τρελό κι αν ακούγεται, την ώρα που έβλεπαν την ομάδα τους να μένει πίσω στο σκορ, εκείνοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Βέβαια υπάρχει εξήγηση για αυτή την περίεργη αντίδραση τους και είναι απλή. Σε περίπτωση που η Τότεναμ «έκοβε» βαθμούς από τη Σίτι, η μισητή αντίπαλος των «Σπερς», Άρσεναλ, θα ήταν ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League.