Τότεναμ: Μένει ελεύθερος ο Μόουρα

Τότεναμ: Μένει ελεύθερος ο Μόουρα

Sportal newsroom 12:37 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Η Τότεναμ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Η απόφαση να μην συνεχίσει ο Μόουρα στην Τότεναμ και να αποχωρήσει ως ελεύθερος πάρθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου και δεν είναι προϊόν της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Λονδίνου. Το συμβόλαιο του Μόουρα έδινε τη δυνατότητα στην Τότεναμ να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον παίκτη για ακόμη μια σεζόν, ωστόσο η οψιόν αυτή έπρεπε να ενεργοποιηθεί έως την 31η Δεκεμβρίου. Χρήση της οψιόν δεν έγινε ποτέ και ο Μόουρα θα μείνει ελεύθερος.

Ο Κόντε σε τοποθέτησή του για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο ανέφερε πως στην αρχή της σεζόν υπολόγιζε στον Μόουρα και τον θεωρούσε σημαντικό, αλλά η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και θα τη σεβαστεί. Η παρουσία του ποδοσφαιριστή στη σεζόν μέχρι τώρα είναι χλιαρή, καθώς έχει αγωνιστεί 11 φορές με τη φανέλα της Τότεναμ, δίχως να καταφέρει να σκοράρει ή να «μοιράσει» κάποια ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούκας Μόουρα έχει κατορθώσει να συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το σύλλογο του Λονδίνου καθώς υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία σε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της Τότεναμ. Με τρία δικά του γκολ η Τότεναμ «λύγισε» τον Άγιαξ (3-2) στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 και βρέθηκε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Tags: