Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία

Χιούνγκ Μιν Σον

i

©PrtScr

Μπλεξίματα για τον πατέρα του Σον: Χτύπησε παιδί με σημαιάκι του κόρνερ και κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε Ακαδημία

Κώστας Τόπας 09:35 - 31.08.2024

Ο πατέρας του επιθετικού της Τότεναμ, Σον Χιουνγκ-Μιν, καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο μετά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανηλίκων σε ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο πατέρας του Νοτιοκορεάτη αστέρα της Τότεναμ, Σον Χιουνγκ-Μιν, καταδικάστηκε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ανήλικων παικτών σε ακαδημία ποδοσφαίρου για να πληρώσει πρόστιμο και να παρακολουθήσει ένα μάθημα για να αποτρέψει αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

Η εισαγγελία της Τσαντσιόν στη Νότια Κορέα ανέφερε ότι θεωρεί τον Σον Γουνγκ Γιανγκ, πατέρα του επιθετικού της Τότεναμ και δύο άλλους προπονητές, ο ένας εκ των οποίων είναι ο αδερφός του ποδοσφαιριστή ένοχους για πλημμέλημα σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης ανηλίκων. Οι εισαγγελείς δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το ύψος του προστίμου, σύμφωνα με το πρακτορείο «Yonhap».

Η υπόθεση ξεκίνησε με μια καταγγελία τον περασμένο Μάρτιο από τους γονείς ενός ανήλικου παίκτη που εγγράφηκε στο Son Academy, που βρίσκεται στη Τσαντσιόν, 75 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεούλ. Οι γονείς ανέφεραν ότι οι προπονητές του χτύπησαν το παιδί με ένα σημαιάκι του κόρνερ ως τιμωρία επειδή δεν είχε καλή απόδοση.

Σύμφωνα με την εκδοχή του αγοριού, ο πατέρας του Σον τον επέπληξε επίσης φραστικά για λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι Αρχές έλαβαν ένα βίντεο που έδειχναν τους προπονητές της ακαδημίας να προσβάλλουν και να υποτιμούν ανήλικους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά στην Ιαπωνία, καθώς και ένα, το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε, στο οποίο ο ίδιος ο πατέρας του Σον φέρεται να κλωτσάει έναν επιθετικό της ομάδας του.

Η Ακαδημία και ο πατέρας του αρχηγού της ομάδας της Νότιας Κορέας μίλησαν για το θέμα και αναγνώρισαν ότι η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ακατάλληλη, αν και υπερασπίστηκαν τους προπονητές, διασφαλίζοντας ότι ήταν «υπό πίεση» και «απογοητευμένοι» με το παιχνίδι που έδειξε οι παίκτες της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!