Ο Ποστέκογλου σπάει κάθε ρεκόρ με την πρώτη και αήττητη Τότεναμ

Άγγελος Ποστέκογλου

i

Photo by Justin Setterfield/Getty Images/Ideal Images

Ο Ποστέκογλου σπάει κάθε ρεκόρ με την πρώτη και αήττητη Τότεναμ

Κώστας Τόπας 08:19 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε την Τότεναμ σε μία ακόμη νίκη και παράλληλα έσπασε ρεκόρ στην Premier League.

Η Τότεναμ πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη στην Premier League, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Φούλαμ και επίσης ο Άγγελος Ποστέκογλου, έσπασε ρεκόρ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας αγγλικού ποδοσφαίρου. Εγινε ο πρωτοεμφανιζόμενος προπονητής με τους περισσότερους βαθμούς στις πρώτες εννέα αγωνιστικές.

Ο Ποστέκογλου, που καταφέρνει να αποκαταστήσει τον ενθουσιασμό των οπαδών της Τότεναμ, έχει καθιερώσει αυτό το στίγμα ξεπερνώντας τους 22 πόντους που πέτυχαν σε 9 αγώνες ο Γκους Χίντινκ (που τους πέτυχε με την Τσέλσι το 2008-09) και ο Μάικ Γουόκερ (με τη Νόριτς το 1992-93).

Ο προπονητής που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αυστραλία διορίστηκε προπονητής της Τότεναμ στις 6 Ιουνίου, όταν υπέγραψε για τέσσερις σεζόν με την πρόκληση να ανεβάσει μια ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν (τερμάτισε 8η). Μια Τότεναμ που δεν έχει κατακτήσει τίτλο από το Λιγκ Καπ 2007-08.

Η Τότεναμ είναι, μαζί με την Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη στην τρέχουσα Premier League η οποία προηγείται, με δύο βαθμούς περισσότερους από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και τους δευτεραθλητές «κανονιέρηδες».

Μέχρι στιγμής τα «σπιρούνια» έχουν νικήσει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), Μπόρνμουθ (0-2), Μπέρνλι (2-5), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1), Λίβερπουλ (2-1), Λούτον (0-1) και Φούλαμ. (2-0). Και έχουν πετύχει ισοπαλίες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-2) και Άρσεναλ (2-2).