Ο Ποστέκογλου τα πήρε με δημοσιογράφο που δεν ήξερε ότι έχει κερδίσει τίτλους: «Φίλε έχω πραγματικές φωτογραφίες με τρόπαια» (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ο Ποστέκογλου τα πήρε με δημοσιογράφο που δεν ήξερε ότι έχει κερδίσει τίτλους: «Φίλε έχω πραγματικές φωτογραφίες με τρόπαια» (vid)

Κώστας Τόπας 14:30 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Ο Άγγελος Ποστέκογλου απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε εάν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να σηκώνει τρόπαια.

Παρά το γεγονός ότι έχασε τον πρώτο σκόρερ της, Χάρι Κέιν το καλοκαίρι, ο πρώην προπονητής της Σέλτικ είχε τεράστιο αντίκτυπο στην Τότεναμ και την μεταμόρφωσε σε μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι «Spurs» ήταν στην κορυφή του πίνακα στα πρώτα στάδια αλλά με μια σειρά από τραυματισμούς να αντιμετωπίσουν, βρέθηκαν στην πέμπτη θέση, μόλις έξι βαθμούς από την κορυφαία Λίβερπουλ μετά από 20 αγώνες.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου αποκλείστηκε από το Carabao Cup στα πέναλτι στον δεύτερο γύρο κόντρα στη Φούλαμ και θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα στο FA Cup, όπου υποδέχεται την Μπέρνλι το βράδυ της Παρασκευής. Στη συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή της λονδρέζικης ομάδας εάν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να σηκώνει τρόπαια, με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να τον «βάζει» στη θέση του με μοναδικό τρόπο.

«Έχω πραγματικές φωτογραφίες φίλε. Είναι κάμποσες, απλώς κοιτάζω αυτές που έχω», τόνισε αρχικά ο Ποστέκογλου, πριν το μέλος του Τύπου επιμείνει στην ερώτηση για το εάν οραματίζεται τον εαυτό του τροπαιούχο. Ο 58χρονος Ελληνοαυστραλός προπονητή της Τότεναμ στη συνέχεια προσπάθησε να του εξηγήσει ότι έχει κατακτήσει αθλητικές κορυφές στην καριέρα του στους πάγκους.

Ο δημοσιογράφος όμως δεν το έβαλε κάτω, χαρακτηρίζοντας τον «τυχερό» και τον Ποστέκογλου να του απαντάει ότι δεν είναι τυχερός, μιας και κέρδισε στο γήπεδο τα τρόπαια. Για την ιστορία ο προπονητής της Τότεναμ έχει κερδίσει 18 τίτλους σε Αυστραλία, Ιαπωνία και Σκωτία, σε διάστημα 28 χρόνων.