Ποστέκογλου: «Έχουμε ήδη τεσταριστεί, χάσαμε τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, ακριβώς πριν την αρχή της σεζόν»

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ποστέκογλου: «Έχουμε ήδη τεσταριστεί, χάσαμε τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, ακριβώς πριν την αρχή της σεζόν»

Ιάσονας Τσίλης 11:11 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, μιλώντας για το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουλβς, αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, καθώς και το γεγονός ότι δεν είναι το πρώτο τεστ ετοιμότητας της ομάδας.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Γουλβς (11/11, 14:30), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, μετά την ήττα με 4-1 από την Τσέλσι, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, στο οποίο κυρίαρχος ήταν... το VAR, δεν υπέστη μόνο βαθμολογική ζημιά, αλλά απέκτησε και πολλούς απόντες ενόψει της αναμέτρησης με τους «λύκους» και όχι μόνο.

Από το εν λόγω παιχνίδι, θα απουσιάσουν οι Ρομέρο και Ουντότζι, ως τιμωρημένοι μετά τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν στο ντέρμπι με τους «μπλε». Ακόμα μεγαλύτερες απώλειες, είναι αυτές των Μάντισον και Βαν ντε Βεν, οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμούς από το λονδρέζικο ντέρμπι και αναμένεται μάλιστα, να λείψουν για αρκετό καιρό, όπως άλλωστε και ο Ριτσάρλισον, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Εκτός παραμένουν και οι Σόλομον, Πέρισιτς και κάπως έτσι ο Ποστέκογλου έχει να αντιμετωπίσει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και την ήττα απ' την Τσέλσι.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται με τη δική του χαλαρή και ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του.

«Ποιο πρώτο τεστ; Εδώ χάσαμε τον κορυφαίο μας παίκτη, μία μέρα πριν ξεκινήσει η σεζόν», ανέφερε αρχικά. «Χάσαμε παίκτες με τραυματισμούς που σχεδόν τους τελείωσαν τη σεζόν. Μην αγχώνεστε για αυτό», είπε στη συνέχεια αστειευόμενος.