Τότεναμ: Πρώτη πρόταση στη Σπόρτινγκ για Πέδρο Πόρο
i

Πέδρο Πόρο / ©copyright/print screen

Τότεναμ: Πρώτη πρόταση στη Σπόρτινγκ για Πέδρο Πόρο

Sportal newsroom 18:54 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 20.08.2024

Η Τότεναμ όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε τη πρώτη της πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δεξιό μπακ, Πέδρο Πόρο.

Σύμφωνα με το Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Τότεναμ έκανε τη πρώτη της πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Πέδρο Πόρο. Ο Ισπανός δεξιός μπακ είναι πρώτος στόχος του Αντόνιο Κόντε για αυτή τη θέση, κάνοντας τη πρώτη προσφορά στη πορτογαλική ομάδα. 

Τα «σπιρούνια» στη πρώτη τους κρούση θέλησαν εκτός από λεφτά να δώσουν και παίχτη, πρόταση που απορρίφθηκε. Η Σπόρτινγκ ζητάει 45 εκατομμύρια ευρώ όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του παίχτη. Η μεταγραφή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ο 23χρονος τα τελευταία δυόμισι χρόνια αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και τελικά το καλοκαίρι πήρε μόνιμη μεταγραφή στη πορτογαλική ομάδα. Οι καλές εμφανίσεις έχουν κάνει τον τεχνικό της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τη φετινή χρονιά ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει είκοσι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα δύο φορές, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Χιρόνα και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ενώ έχει υπάρξει παίχτης της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς καμία συμμετοχή.