Ο Τότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γήπεδα: «Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ομάδες της Serie A, σε δύο μήνες θα ήμουν έτοιμος»

Φωτ. IMAGO

Ο Τότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γήπεδα: «Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ομάδες της Serie A, σε δύο μήνες θα ήμουν έτοιμος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:16 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 21.10.2024

Ο Φραντσέσκο Τότι μπορεί να συμπλήρωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη τα 48 χρόνια ζωής και μολονότι έχουν περάσει επτά χρόνια από την απόσυρσή του, όμως σκέφτεται να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στις 28 Μαΐου 2017 κατέγραψε την 786η συμμετοχή του με τη φανέλα της Ρόμα, της μοναδικής ομάδας που αγωνίστηκε στην 24ετή καριέρα του. Το τελευταίο ματς του Φραντσέσκο Τότι με τη φανέλα της Ρόμα συνδυάστηκε με επιτυχία για τους «τζαλορόσι», καθώς νίκησαν 3-2 την Τζένοα στο «Olimpico», τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στους ομίλους του Champions League κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League.

Έπειτα από επτά χρόνια ο 48χρονος πλέον Τότι σκέφτεται σοβαρά να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο θρύλος της Ρόμα βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Betsson Sport στο «Sportitalia Village» κι ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του, ιντρίκαρε το φίλαθλο κοινό με την απάντησή του.

«Να επιστρέψω στη δράση; Γιατί όχι. Υπάρχουν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας που έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Ομολογώ ότι με έκαναν να σκεφτώ για λίγο αυτό το τρελό πράγμα.

Θα ήταν δύσκολο αλλά στη ζωή ποτέ να μη λες ποτέ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μετά από πάρα πολλά χρόνια από το τέλος της καριέρας τους.

Εξαρτάται επίσης από το που παίζεις, με όλο το σεβασμό. Αν ήταν πάντως να επιστρέψω στην Serie A, θα έπρεπε να κάνω πολύ καλή προπόνηση.

Θα χρειαζόμουν 2 με 3 μήνες, είμαι 48 ετών αλλά ακόμη παίζω. Αν αποφάσιζα να κάνω κάτι τρελό θα το έκανα στην Ιταλία και όχι στο εξωτερικό», δήλωσε ο Τότι.