Ξαφνική ρήξη Τούντορ με Λάτσιο εξαιτίας ενός παίκτη!

Ιγκόρ Τούντορ

i

PrtScr

Ξαφνική ρήξη Τούντορ με Λάτσιο εξαιτίας ενός παίκτη!

Κώστας Τόπας 12:49 - 31.05.2024

Η Λάτσιο, κινδυνεύει να χάσει τον προπονητή της, Ιγκόρ Τούντορ, λόγω της αποτυχίας της να συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με τον Ντάιτσι Καμάντα.

Ο Ιάπωνας μέσος, Ντάιτσι Καμάντα, φαίνεται κοντά στο να ενταχθεί στην Κρίσταλ Πάλας και να ενωθεί με τον πρώην προπονητή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Γκλάσνερ.

Αυτό φαίνεται ότι έχει αντίκτυπο στη διοικητική κατάσταση στη Λάτσιο, σύμφωνα με τη «La Lazio Siamo Noi». Οπως αναφέρεται το δημοσίευμα ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ θέλει τον Καμάντα ως βασικό μέρος του έργου του και του μέλλοντος του συλλόγου.

Ωστόσο, η διοίκηση των «λατσιάλι» δεν συμφωνεί με την άποψη του Κροάτη προπονητή και θεωρεί πως αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να πωληθεί ο Ιάπωνας μέσος. Λέγεται μάλιστα, ότι επικρατεί χάος στις τάξεις της Λάτσιο για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και η αποτυχία να ανανεώσουν τον Καμάντα είναι αντίθετο με αυτό που ήθελε ο Τούντορ και έρχεται σε σύγκρουση με τις φιλοδοξίες του.

Ο Κροάτης προπονητής επέλεξε τη Λάτσιο ως προορισμό του για να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την ομάδα και ο Καμάντα θεωρήθηκε βασικός παράγοντας αυτού του σχεδίου. Προς το παρόν, ο σύλλογος και ο προπονητής κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η απόφαση να μην υπογράψει τον Καμάντα έφερε τον σύλλογο σε σταυροδρόμι και όλα πλέον είναι ανοικτά για το μέλλον του Τούντορ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ρώμης.