Εμφύλιος στη Φενέρμπαχτσε – Υπέβαλε μήνυση ο Ατζούν!

Ατζούν

Εμφύλιος στη Φενέρμπαχτσε – Υπέβαλε μήνυση ο Ατζούν!

Sportal newsroom 22:40 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 06.06.2024

Ο καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί και μέλος του ΔΣ της Φενέρμπαχτσε, υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην προέδρου Αζίζ Γιλντιρίμ.

Ο Τούρκος καναλάρχης κι επιχειρηματίας, με έντονη δραστηριότητα και στη χώρα μας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, βρίσκεται σε… πόλεμο με τον πρώην πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Αζίζ Γιλντιρίμ.

Ο Ατζούν βρίσκεται στην παράταση του Αλί Κοτς κι έχει ξεσπάσει ενόψει των εκλογών στον σύλλογο, με τον πρώην πρόεδρο Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος διεκδικεί και πάλι την ψήφο των μελών της Φενέρ.

Σε κάθε περίπτωση, από τον Ατζούν υποβλήθηκε μήνυση, για όσα είπε εις βάρος του ο Γιλντιρίμ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Σερτζάν Χαμζάογλου, ο Ατζούν κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης 10 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών στο 14ο Πολιτικό Πρωτοδικείο της Κωνσταντινούπολης με την αιτιολογία της «αβάσιμης συκοφαντίας και προσβολών».

Επίσης, υποβλήθηκε ποινική μήνυση στη Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ατζούν μάλιστα σχολίασε για τον Γιλντιρίμ: «Δεν μπορώ να καταλάβω τον Αζίζ. Όταν άλλαξε ο πρόεδρος, ο Γιλντιρίμ έγινε εχθρός μου. Βοηθούσα τον σύλλογο όταν ο Γιλντιρίμ ήταν εκεί.

Ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί μου μέχρι πριν 5-6 μέρες, τώρα άρχισε να λέει ασύλληπτες συκοφαντίες. Δεν έχει συνείδηση; Αζίζ Μπέη, μπορείς να με συκοφαντήσεις.

Αποκαλύφθηκαν: Αυτά είναι τα τρία μεγάλα «μπαμ» που θέλει ο Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε
REST OF THE WORLD

15:40 - 03.06.2024

Αποκαλύφθηκαν: Αυτά είναι τα τρία μεγάλα «μπαμ» που θέλει ο Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε και ήδη έχει ξεκινήσει το έργο του προκειμένου τη νέα σεζόν η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και να κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου της Super Lig.

Αλλά δεν μπορείς να συκοφαντήσεις τη Φενέρμπαχτσε. Διαμαρτύρεστε για τον σύλλογο για τη μεταγραφή του Ιρφάν Τσαν. Τώρα λες «Έδωσαν λεφτά στον μάνατζερ ανοιχτά». Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ δεν θα τα ξεχάσουν αυτά.

Ο Γιλντιρίμ λέει για το διαβατήριο που έχω της Δομινικανής Δημοκρατίας... Αν κάποιος άλλος έκανε αυτό που μου έκαναν, θα μιλούσα πολύ σκληρά, αλλά τελικά δεν θέλω να πω τίποτα σε κάποιον που ήταν πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε».