Η σοκαριστική στιγμή που πυροβολούν τον Σερχάτ Ακίν στο πόδι (vid)

Η στιγμή της επίθεσης στον Σερχάτ Ακίν

Η σοκαριστική στιγμή που πυροβολούν τον Σερχάτ Ακίν στο πόδι (vid)

Κώστας Τόπας 13:54 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 27.09.2024

Την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή και ποδοσφαιρικό σχολιαστή, Σερχάτ Ακίν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Τις στιγμές που ο Σερχάτ Ακίν δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων στην περιοχή Κάβατσικ, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας ενός χώρου εργασίας στην περιοχή.

Στα πλάνα φαίνεται ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε, πυροβολήθηκε με όπλο στο πόδι από ένα άτομο που έτρεξε γρήγορα ενώ έβγαινε από το κτίριο με ένα ακόμη άτομο δίπλα του, που πυροβόλησε κι έφυγε από το σημείο με μοτοσικλέτα.

Μετά από αυτή τη θλιβερή εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο Σερχάτ Ακίν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σταθερή. Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα «καναρίνια» και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Mε καριέρα στη Φενέρμπαχτσε από το 2000 έως το 2005 (41 γκολ σε 125 παιχνίδια), την Άντερλεχτ, την Κολωνία, την Κοτζαέλισπορ, την Κόνιασπορ, την Καρλσρούη, την Τουργκουτλούσπορ, την Αλτάι, την Γκρούνμπαχ και την Μπερλίνερ, είναι φίλαθλος των «καναρινιών».

Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για να συλλάβουν τον δράστη ή τους δράστες. Επιπλέον, ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση από την Γενική Εισαγγελία.

Από την πλευρά τη, η τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μοιράστηκε ένα μήνυμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της εθνικής ποδοσφαίρου: «Με θλίψη πληροφορούμαστε ότι ο πρώην παίκτης της Εθνικής μας, Σερχάτ Ακίν, τραυματίστηκε στο πόδι από ένοπλη επίθεση. Καταδικάζουμε έντονα την αποτρόπαια επίθεση, ευχόμαστε στον Σερχάτ Ακίν, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, να γίνει σύντομα καλά και ελπίζουμε να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».