Βγαίνει άμεσα το διαζύγιο του Κουρμπέλη με την Τράμπζονσπορ
i

©intime

Βγαίνει άμεσα το διαζύγιο του Κουρμπέλη με την Τράμπζονσπορ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:13 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 14.07.2024

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παραμένει σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν υπολογίζεται από την Τράμπζονσπορ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει το διαζύγιο.

Τα πράγματα στην Τράμπζονσπορ δεν εξελίχθηκαν για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως θα ήθελε.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος το προσεχές φθινόπωρο θα κλείσει τα 31 του χρόνια (2/11/93) πήγε πριν από έναν χρόνο στην ομάδα της Τραπεζούντας, αφού ο Παναθηναϊκός και ο ίδιος αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Κουρμπέλης μετακόμισε στην Τουρκία με ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Πήγε με προπονητή τον Κροάτη Νέναντ Μπιέλιτσα, όμως, η Τράμπζονσπορ πήρε στην ίδια θέση και τον Γάλλο (με καταγωγή από τη Γουινέα) μέσο Μπατίστα Μεντί.

Ο Έλληνας χαφ δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού. Πήρε μόλις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 284 λεπτά. Ο Μπιέλιτσα αποχώρησε και στη θέση του ήρθε ο Τούρκος Αμπντουλάχ Αβτσί. Ο Κουρμπέλης παραγκωνίστηκε και τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στην Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Εκεί αγωνίστηκε σε 12 ματς στο πρωτάθλημα (891 λεπτά) και είχε ακόμα 181 λεπτά στο Κύπελλο (έφτασε στον ημιτελικό) σε τέσσερα ματς.

Ο Κουρμπέλης, ο οποίος έχει υπογράψει έως το 2025 στον σύλλογο της Τραπεζούντας με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού τιμ και δεν συμμετέχει και στην προετοιμασία στην Ουγγαρία. Το Σάββατο, μάλιστα, βρέθηκε στην Λεωφόρο για να δει το φιλικό του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ Λάρνακας. Με τον Παναθηναϊκό ο 31χρονος μέσος μέτρησε 174 παιχνίδια, 8 γκολ και 10 ασίστ σε 6,5 χρόνια.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές από την Τράμπζονσπορ και αναφέρουν ότι άμεσα θα βγει το διαζύγιο του Κουρμπέλη με την ομάδα, η οποία θέλει να αδειάσει θέσεις ξένων, διότι επιτρέπονται δώδεκα. Ο Κουρμπέλης, λοιπόν, θ’ αποχωρήσει και ουσιαστικά βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση ομάδας. Αντίθετα, ανοιχτό είναι του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε καλή παρουσία και όλα δείχνουν ότι έχει πιθανότητες να συνεχίσει στην Τραπεζούντα.