Σοκ στην Τουρκία: Παλαίμαχος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για τη νίκη της Φενέρ στo Europa League!
i

PrtScr

Σοκ στην Τουρκία: Παλαίμαχος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για τη νίκη της Φενέρ στo Europa League!

Κώστας Τόπας 08:18 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 27.09.2024

Απίστευτο σκηνικό στην Τουρκία, καθώς ο Σερχάτ Ακίν, παλαίμαχος της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι μετά από εκπομπή.

Η Φενέρμπαχτσε μπήκε με το δεξί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αφού επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αλλά αυτή η νίκη αμαυρώθηκε από την επίθεση που δέχθηκε ο Σερχάτ Ακίν.

Ο δημοσιογράφος και παλαίμαχος της Φενέρμπαχτσε, Σερχάτ Ακίν δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι μετά από τηλεοπτική εκπομπή για τη νίκη της Φενέρ επί της Σεν Ζιλουάζ! Μάλιστα, ο Τούρκος ανέβασε σχετική φωτογραφία στο «X», όπου έδειχνε το ματωμένο πόδι του, γράφοντας: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά από την εκπομπή, η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε».

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο το ιστορικό τους τους, ωστόσο ο Ακίν δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα «καναρίνια» και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Mε καριέρα στη Φενέρμπαχτσε από το 2000 έως το 2005 (41 γκολ σε 125 παιχνίδια), την Άντερλεχτ, την Κολωνία, την Κοτζαέλισπορ, την Κόνιασπορ, την Καρλσρούη, την Τουργκουτλούσπορ, την Αλτάι, την Γκρούνμπαχ και την Μπερλίνερ, είναι φίλαθλος των «καναρινιών».

Ο Ακίν, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πρώτη παρέμβαση των υγειονομικών ομάδων στο σημείο. Ενώ έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του Ακίν είναι καλή, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τη σύλληψη των ατόμων που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Μετά την επίθεση, ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ατζούν μοιράστηκε ένα μήνυμα λέγοντας: «Καταδικάζω έντονα την ένοπλη επίθεση στον Σερχάτ Ακίν και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».