Σοκάρει η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τούρκος παλαίμαχος από τον πυροβολισμό - «Η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε»

Ο Σερχάτ Ακίν μετά τον πυροβολισμό

i

PrtScr

Σοκάρει η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τούρκος παλαίμαχος από τον πυροβολισμό - «Η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε»

Κώστας Τόπας 10:24 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 27.09.2024

Ο Σερχάτ Ακίν, παλαίμαχος της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι μετά από εκπομπή και δημοσίευσε στα social media μια σοκαριστική φωτογραφία από το περιστατικό.

Ο δημοσιογράφος και παλαίμαχος της Φενέρμπαχτσε, Σερχάτ Ακίν δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι μετά από τηλεοπτική εκπομπή για τη νίκη της Φενέρ επί της Σεν Ζιλουάζ!

Μάλιστα, ο Τούρκος ανέβασε σχετική φωτογραφία στο «X», όπου έδειχνε το ματωμένο πόδι του, γράφοντας: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά από την εκπομπή, η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε».

Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα «καναρίνια» και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Mε καριέρα στη Φενέρμπαχτσε από το 2000 έως το 2005 (41 γκολ σε 125 παιχνίδια), την Άντερλεχτ, την Κολωνία, την Κοτζαέλισπορ, την Κόνιασπορ, την Καρλσρούη, την Τουργκουτλούσπορ, την Αλτάι, την Γκρούνμπαχ και την Μπερλίνερ, είναι φίλαθλος των «καναρινιών».

Οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν το σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για να συλλάβουν τον δράστη ή τους δράστες. Επιπλέον, ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση από την Γενική Εισαγγελία.

Ο Ακίν, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πρώτη παρέμβαση των υγειονομικών ομάδων στο σημείο. Οπως αναφέρουν στην Τουρκία η κατάσταση της υγείας του Ακίν είναι σταθερή.

Μετά την επίθεση, ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ατζούν μοιράστηκε ένα μήνυμα λέγοντας: «Καταδικάζω έντονα την ένοπλη επίθεση στον Σερχάτ Ακίν και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Από την πλευρά τη, η τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μοιράστηκε ένα μήνυμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της εθνικής ποδοσφαίρου: «Με θλίψη πληροφορούμαστε ότι ο πρώην παίκτης της Εθνικής μας, Σερχάτ Ακίν, τραυματίστηκε στο πόδι από ένοπλη επίθεση. Καταδικάζουμε έντονα την αποτρόπαια επίθεση, ευχόμαστε στον Σερχάτ Ακίν, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, να γίνει σύντομα καλά και ελπίζουμε να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».