Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Αλμέιδα, «ευγνώμων που γιορτάζω εδώ μ’ εσάς»

Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Αλμέιδα, «ευγνώμων που γιορτάζω εδώ μ’ εσάς»

Κώστας Τσίλης 14:23 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.08.2024

Τα 50α γενέθλια του Αλμέιδα τον βρήκαν στις Σέρρες λίγο πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν του έλλειψε η τούρτα και το μίνι πάρτι έκπληξη

Τα 50α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα. Σημαδιακά έτσι κι αλλιώς. Είναι τα δεύτερα γενέθλια που γιορτάζει στην ΑΕΚ και αυτή την φορά, τον βρήκαν στο ξενοδοχείο στις Σέρρες, λίγο πριν από το ματς με τον Πανσερραϊκό. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός τεχνικός δεν έμεινε ούτε χωρίς τούρτα γενεθλίων, ούτε χωρίς ένα μίνι πάρτι – έκπληξη. Μετά το γεύμα στο ξενοδοχείο, ήρθαν τούρτες και μάλιστα δυο. Ο Αλμέιδα έσβησε κεράκια, άκουσε το τραγούδι γενεθλίων από τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, ενώ κατόπιν… απαίτησης είπε και δυο λόγια πάντα μέσα από την καρδιά του.

«Σας ευχαριστώ όλους γι αυτό το δώρο. Όταν έχεις τα γενέθλιά σου πολλά πράγματα έρχονται στο μυαλό σου, πολλές αναμνήσεις. Είμαι πολύ ευγνώμων που το ζω αυτό μαζί σας. Πέρασαν πολύ γρήγορα όλα αυτά τα 50 χρόνια. Να χαρείτε όσο μπορείτε τώρα το ποδόσφαιρο, γιατί όταν θα έρθετε απ’ αυτή την πλευρά, θα είναι λίγο… άβολα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω τα γενέθλια μου εδώ μαζί σας. Η οικογένεια μου δεν είναι εδώ αλλά είναι στην Αθήνα και όχι στην Αργεντινή. Είστε εσείς εδώ, είναι η ζωή που επέλεξα να κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους».