«Τραγωδία»: Τι λένε τα διεθνή Μέσα για τον θάνατο του Μπάλντοκ

«Τραγωδία»: Τι λένε τα διεθνή Μέσα για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 23:53 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:10 - 10.10.2024

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού άρχισε να δημοσιεύεται και σε μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ, με τη Sun να κάνει λόγο για τραγωδία γνωστοποιώντας το γεγονός.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε, επί σειρά ετών, στην Αγγλία (Μίλτον Κέινς Ντονς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων), με τα σημαντικότερα βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αρχίζουν να δημοσιεύουν την είδηση του θανάτου του επικαλούμενα ελληνικές πηγές.

Γεννήθηκε στην Αγγλία κι έχασε τη ζωή του στη χώρα καταγωγής της γιαγιάς του - Ποια ήταν η καριέρα του Μπάλντοκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:02 - 10.10.2024

Γεννήθηκε στην Αγγλία κι έχασε τη ζωή του στη χώρα καταγωγής της γιαγιάς του - Ποια ήταν η καριέρα του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έγινε γνωστός στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους με την κλήση στην Εθνική ομάδα, λόγω της καταγωγής της γιαγιάς του. Ποια ήταν η καριέρα του.

Η Sun χαρακτηρίζει ως τραγωδία το συμβάν, αναφέροντας ότι ο πρώην παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, πέντε μήνες μετά τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Στο δημοσίευμα καταγράφονται όλες οι πρώτες πληροφορίες, που έχουν ήδη δημοσιεύσει τα ελληνικά ΜΜΕ. Η σύζυγός του τον αναζητούσε, μια και δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, ο οποίος τον βρήκε νεκρό στην πισίνα της οικίας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνίστηκε, την περασμένη Κυριακή (9/10), βασικός στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αντικαταστάθηκε από τον Κώτσιρα στο 75ο λεπτό, στη συμμετοχή που έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής του.

Την ίδια ώρα η Daily Mail έγραψε: «Ο πρώην παίκτης της Σέφιλντ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα».

BBC: «Ο πρώην παίκτης της Σέφιλντ πέθανε σε ηλικία 31 ετών».