O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο πανηγυρισμός α λα Τζέραντ και τα φιλιά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©PrtScr

O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο πανηγυρισμός α λα Τζέραντ και τα φιλιά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νεφέλη Μπισμπίκη • 13:24 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 02.09.2024

H Λίβερπουλ ισοπέδωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ και ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ μετά την λήξη του αγώνα, μοίραζε φιλιά και υπενθύμιζε στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», τους βαθμούς με τους οποίους θα γυρίσει πίσω στο Άνφιλντ.

Το 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο σπίτι της ήταν αρκετά βαρύ. Oι Reds συνέχισαν την 3η σερί νίκη τους στην Premier League, με τον Λουίζ Ντίαζ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και το κακό τρίτωσε με γκολ του Σαλάχ. Πριν από όλα αυτά όμως, μόλις στο 8ο λεπτό, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έστειλε στην μπάλα στην εστία του Ονάνα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι ο Σαλάχ ήταν σε θέση οσφάιντ.

Πριν όμως ελεγχτεί η φάση, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έτρεξε να πανηγυρίσει φιλώντας την κάμερα. Φυσικά αυτόν τον πανηγυρισμό τον είχαμε δει ξανά από τον Στίβεν Τζέραντ το 2014, μόνο που αυτή την φορά το γκολ δεν μετρούσε.

Αυτό το ακυρωθέν γκολ, έδωσε πάντως περισσότερα κίνητρα στην Λίβερπουλ για να βρει και άλλα γκολ και το έκανε. Μετά την λήξη του ματς, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αντίκρισαν τον 25χρονο αμυντικό να έρχεται προς αυτούς και να τους δείχνει πως η ομάδα του θα γυρίσει πίσω με τρεις βαθμούς. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στην 14η θέση του πίνακα της Premier League, ψάχνοντας ακόμα την νίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!