Τρεις τελικοί του Champions League θα «επαναληφθούν» στη League Phase

Το τρόπαιο του Champions League

i

©imago

Τρεις τελικοί του Champions League θα «επαναληφθούν» στη League Phase

Νεφέλη Μπισμπίκη • 12:39 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 30.08.2024

Τα ζευγάρια των τριών τελευταίων τελικών του Champions League θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά ,στη νέα φάση του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση για την League Phase του Champions League πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) στο Μονακό και το αποτέλεσμα αυτής μας προϊδεάζει για το θέαμα... Ειδικά τρία ζευγάρια ξαναφέρνουν ωραίες αναμνήσεις!

παρακάτω ζευγάρια κάτι μας θυμίζουν, κάπου τα έχουμε ξαναδεί. Λίβερπουλ- Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρμουντ, είναι κατά σειρά τα ζευγάρια των τελικών του Champions League των τριών τελευταίων ετών.

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης, 2022

Ο τελικός του 2022 στο Σαντ ντε Φρανς, βρήκε νικήτρια τη Ρεάλ, με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Βινίσιους. Οι Μαδριλένοι πανηγυρίζουν το Champions League για 14η φορά στην ιστορία τους, μετά το 2018, όταν πάλι είχαν βρεθεί απέναντι στην Λίβερπουλ, επικρατώντας με 3-1.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ, 2023

Εκείνη η μαγική χρονιά της Σίτι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα και τι δεν είχε πάρει την περασμένη σεζόν, πρωτάθλημα, κύπελλο Αγγλίας και το αποκορύφωμα, το Champions League. Εκεί «οι πολίτες» επιβλήθηκαν 1-0 της Ίντερ, με ένα φανταστικό γκολ του Ρόδρι, κατακτώντας το τρόπαιο, το οποίο ήταν και το πρώτο στην ιστορία της.

Ρεάλ Μαδρίτης- Ντόρμουντ, 2024

Η Ρεάλ ακόμα μια φορά σε τελικό και ποιος άλλος θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο... Το 15ο Champions League στην ιστορία της πανηγύρισε η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι πριν λίγους μήνες στο Γουέμπλεϊ, επικρατώντας 2-0 την Ντόρμουντ.

Με την νέα της μορφή, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης υπόσχεται πολλές συγκινήσεις... Υπενθυμίζεται πως η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!