Τρέλα για Ντεσπόντοφ στη Βουλγαρία

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© PrtScr

Τρέλα για Ντεσπόντοφ στη Βουλγαρία

Μάνος Τσαλγατίδης 13:55 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Τηλεοπτικός σταθμός της Βουλγαρίας αγόρασε τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ-Άρης για να δείξει το ντεμπούτο του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Απόψε (17/9) στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους» και όπως είναι λογικό το παιχνίδι έχει ζήτηση από κανάλια του εξωτερικού.

Και όχι απλά από το εξωτερικό, αλλά από την χώρα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, του Κίριλ Ντεσπόντοφ, με το βουλγαρικό κανάλι Diema Sport 3, να αγοράζει τα δικαιώματα του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής σαφώς και βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου, μιας και έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ και από άποψη φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ.

Μάλιστα, ο Ντεσπόντοφ αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να ανυπομονεί να γνωρίσει την... καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, στην οποία είχε αναφερθεί κιόλας:

«Παρακολουθώ τις ελληνικές ομάδες, καθώς είναι πολύ δυνατές. Έχετε κορυφαία ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ παίζουν καλά και στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, με φανταστικούς φιλάθλους και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για την χώρα δεν χρειάζεται να πω κάτι. Έρχομαι κάθε χρόνο εδώ για διακοπές. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ, την μουσική, το φαγητό, τα πάντα. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα».