«Τρέλα» για τη Μίλαν: Έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στο Champions League (vids)
i

Σαν Σίρο/ ©Intime

«Τρέλα» για τη Μίλαν: Έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στο Champions League (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:14 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.08.2024

Η Μίλαν υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο» την Τότεναμ για την φάση των «16» του Champions League και με την προσέλευση 74.320 φιλάθλων έγραψε ρεκόρ για τους ιταλικούς συλλόγους στην κορυφαία διοργάνωση.

H επιστροφή της Μίλαν στη νοκ - αουτ φάση του Champions League είναι γεγονός. Οι «ροσονέρι» υποδέχθηκαν στο «Σαν Σίρο» την Τότεναμ για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Η ιταλική ομάδα επέστρεψε εννέα χρόνια σε αγώνες νοκ - άουτ στο Champions League και οι φίλαθλοί της έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου. Μπορεί η Μίλαν να μην τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα Ιταλίας καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, στο -18 από την πρωτοπόρο Νάπολι αλλά αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς της στο να την στηρίξουν στη «μάχη» με τον αγγλικό σύλλογο.

Στο Champions League είναι... Μίλαν!
CHAMPIONS LEAGUE

00:05 - 15.02.2023

Στο Champions League είναι... Μίλαν!

Με γκολ του Ντίαθ από το 7ο λεπτό η Μίλαν επικράτησε με σκορ 1-0 της Τότεναμ κι έκανε βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, δείχνοντας ότι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η κατάσταση διαφέρει σε σχέση με τη Serie A.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των «ροσονέρι» γέμισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, το «Σαν Σίρο» και κατέρριψαν το ρεκόρ εισιτηρίων αλλά και εισπράξεων στην Ιταλία. Η Μίλαν ανακοίνωσε πως κόπηκαν 74.320 εισιτήρια, νούμερο ρεκόρ για τις ιταλικές ομάδες στο Champions league, με εισπράξεις 9.133.842 ευρώ (το φθηνότερο εισιτήριο κόστιζε 103 ευρώ). Για την ιστορία η ιταλική ομάδα επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Tags: