Έφτασε Σέρρες εν μέσω παροξυσμού από τους οπαδούς η αποστολή της ΑΕΚ (vid)

Έφτασε Σέρρες εν μέσω παροξυσμού από τους οπαδούς η αποστολή της ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τσίλης 19:08 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 25.10.2024

Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στις Σέρρες, υποδέχθηκαν και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και την αποστολή της ομάδας

Τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα από τον Πανσερραϊκό, έκαναν "φτερά" μέσα σε μόνο λίγες ώρες από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Και στο γήπεδο των Σερρών θα βρεθεί αύριο κόσμος απ' όλα τα μέρη κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, για να βρεθεί στο πλευρό του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του.

Όμως ήδη από σήμερα, ο Αργεντινός προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πήραν μια γεύση από την συμπαράσταση την οποία θα έχουν στο αυριανό ματς. Εκατοντάδες κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που επρόκειτο να καταλύσει η αποστολή. Και έκανε... αποθεωτική υποδοχή στον Αλμέιδα και τους παίκτες της Ένωσης.

Με καπνογόνα και συνθήματα, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ έφτιαξαν έναν... κλοιό λατρείας τόσο για τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και για τους ποδοσφαιριστές, μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου. Εξ ου και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να διανύσουν τα μέλη της αποστολής μια πολύ μικρή απόσταση από το πούλμαν μέχρι και το λόμπι.