«Τρέλα» των οπαδών της ΑΕΚ για το ταξίδι στην Μασσαλία

«Τρέλα» των οπαδών της ΑΕΚ για το ταξίδι στην Μασσαλία

Κώστας Τσίλης 15:54 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σχημάτισαν μεγάλη ουρά από το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παραλάβει τα εισιτήρια για το ματς με τη Μαρσέιγ και φάνηκε το πόσος κόσμος θα βρεθεί την Πέμπτη στο Βελοντρόμ

Από την πρώτη ώρα μετά την κλήρωση στον όμιλο του Europa League, οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν "κυκλώσει" το ματς με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, για να κάνουν την εκδρομή τους. Βεβαίως ο κόσμος της Ένωσης "εξαφάνισε" τα εισιτήρια και για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στο Μπράιτον. Και έστησε ένα πάρτι "πέταλο" του Amex Stadium. Όμως το ταξίδι στη Μασσαλία είναι μια διαφορετική υπόθεση. 

Η φετινή διαχείριση του Τσούμπερ, μπορεί να δώσει λύση στον Αλμέιδα για την Τρίπολη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 20.10.2023

Η φετινή διαχείριση του Τσούμπερ, μπορεί να δώσει λύση στον Αλμέιδα για την Τρίπολη

Λόγω της απουσίας του Γκατσίνοβιτς και του Πισάρο, ο Αλμέιδα ψάχνει λύσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης και ο ρόλος που φέτος δίνει στον Τσούμπερ ίσως και να βοηθήσει

Οι αδελφικές σχέσεις των οπαδών της ΑΕΚ μ' αυτούς της Μαρσέιγ, τα πάρτι που ετοιμάζουν στην πόλη πριν από το ματς αλλά και στο Βελοντρόμ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα φέρουν χιλιάδες κόσμου στη Νότια Γαλλία την προσεχή εβδομάδα. Και ήδη από σήμερα φάνηκε το μέγεθος της "εκστρατείας" στην Μασσαλία, που ετοιμάζει ο κόσμος της Ένωσης. 

Από το πρωί δημιουργήθηκε ουρά στη Νέα Φιλαδέλφεια και έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στο σημείο που γίνεται η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά. Δεν είναι σημείο πώλησης εισιτηρίων, αλλά μόνο παραλαβής. Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος που συρρέει από το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα συνεχίσει να το κάνει και αύριο, παίρνει το εισιτήριο που ήδη έχει αγοράσει. 

Επίσης υπάρχουν πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ απ' όλα τα μέρη της Ευρώπης, που επίσης έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και θα το παραλάβουν την Πέμπτη στην Μασσαλία. Και αυτό που φαίνεται είναι πως ήδη από την Τρίτη το βράδυ, αλλά περισσότερο την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ.