«Τρέλα» του κόσμου της ΑΕΚ, που ταξιδεύει ακόμα και από την επαρχία για τον Μαρσιάλ

«Τρέλα» του κόσμου της ΑΕΚ, που ταξιδεύει ακόμα και από την επαρχία για τον Μαρσιάλ

Κώστας Τσίλης 12:55 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 18.09.2024

Οι οπαδοί της Ένωσης ετοιμάζουν υποδοχή το βράδυ στο αεροδρόμιο για τον Γάλλο σταρ και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών θα φτάσουν και από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας - Μήνυμα πρόσκληση στην υποδοχή και από την Original 21

Είναι αλήθεια πως αν τον περασμένο Ιούλη η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ΑΕΚ, τώρα αυτή η κίνηση με τον Αντονί Μαρσιάλ, έχει φέρει μια μικρή, εως και μεγάλη, "τρέλα". Ήδη από χθες το βράδυ, όταν "κλείδωσε" πως ο Γάλλος σταρ συμφώνησε με την Ένωση και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις υπογραφές, ο κόσμος άρχισε να ψάχνει τις... αφίξεις από την Γαλλία και να σκέφτεται την υποδοχή.

Υπήρχαν πολλοί που από νωρίς σήμερα, πριν ανακοινωθεί και επίσημα η ώρα άφιξης (20.40) του Μαρσιάλ, που έπαιρναν ακόμα και τηλέφωνο στην ΠΑΕ, προσπαθώντας να μάθουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Ενδεχομένως διότι κάποιοι εξ αυτών, δεν θα φτάσουν στο Ελ Βενιζέλος το βράδυ από κάποια περιοχή της Αθήνας, αλλά από την επαρχία.

Είναι τέτοια η "τρέλα" του κόσμου της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Μαρσιάλ, που υπάρχουν οπαδοί οι οποίοι θα ταξιδέψουν από την επαρχία, για να βρεθούν στις 20.40 στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Γάλλο σταρ. Παρότι πρόκειται για εργάσιμη μέρα. Αυτό δεν σταματά κάποιους οπαδούς που είναι αποφασισμένοι να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα ταξίδι, για να δουν τον Μαρσιάλ να πατάει αθηναϊκό έδαφος. Βεβαίως υπήρξε και σχετικό κάλεσμα για την υποδοχή του Γάλλου σταρ στο αεροδρόμιο και από την Original 21. "Απόψε δεν ανοίγει το Δωματιάκι, θα είμαστε όλοι στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούμε τον παιχτάρα μας", ήταν το μήνυμα.