Ο Τριανταφυλλόπουλος βρίσκεται κοντά στον επαναπατρισμό - Ο Αστέρας εξετάζει την επιστροφή του στην Τρίπολη

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

i

© Intime

Ο Τριανταφυλλόπουλος βρίσκεται κοντά στον επαναπατρισμό - Ο Αστέρας εξετάζει την επιστροφή του στην Τρίπολη

Sportal newsroom 11:15 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 12.06.2024

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι πολύ πιθανό να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την αποχώρηση των Ατιένθα και Χριστόπουλου, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση ενός στόπερ, με την περίπτωση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Γκόρνικ, το οποίο ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν κι έτσι ο δρόμος για τον επαναπατρισμό θα είναι ορθάνοιχτος.

Ο Παναθηναϊκός τα «σκάει» για αριστερό εξτρέμ - Τι ισχύει με Αλέξις Σάντσες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:14 - 11.06.2024

Ο Παναθηναϊκός τα «σκάει» για αριστερό εξτρέμ - Τι ισχύει με Αλέξις Σάντσες

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει αδρά για να αντικαταστήσει τον Μπερνάρ με έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή. Ιταλικό μεταγραφικό σενάριο για τον Αλέξις Σάντσες της Ίντερ, ενώ οι «πράσινοι» έχουν ενοχληθεί με τους χειρισμούς του ατζέντη του Τσέριν και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα και στο παρελθόν, μετρώντας σε όλες τις διοργανώσεις 75 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, με τους Αρκάδες να επιδιώκουν την επιστροφή του στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Στην Πολωνία, ο Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε αρχικά στην Πογκόν, με 111 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπειτα μετακινήθηκε στην Γκόρνικ, με την οποία έχει καταγράψει 12 μόλις συμμετοχές. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Έλληνα αμυντικού.

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος  τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:01 - 12.06.2024

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην πορτογαλική «A Bola» ο Αντρέ Όρτα και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε ήταν ο Ολυμπιακός, ο Τζολάκης, ο Ιωαννίδης και η συνεργασία με Κάρλος Καρβαλιάλ - Αμπέλ Φερέιρα.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα των ανδρών. Την περίοδο 2013-14 καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, έπειτα από την επικράτηση του Παναθηναϊκού στον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1).