Αγγλος αστέρας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα

Αγγλία

Αγγλος αστέρας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα

Κώστας Τόπας 15:09 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 29.08.2024

Ένας από τους πιο έμπιστους Άγγλους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα «Τρία Λιοντάρια».

Ο Λι Κάρσλεϊ τοποθετήθηκε επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μετά την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παραιτηθεί από προπονητής μετά την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Euro 2024 από την Ισπανία αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κάρσλεϊ θα κατονομάσει τις επόμενες ώρες την πρώτη του αποστολή για τους αγώνες του Nations League του επόμενου μήνα με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και τη Φινλανδία και ώρες πριν από την ανακοίνωση, ένας Άγγλος διεθνής ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο 33χρονος αμυντικός της ΝιουκάστλΚίραν Τρίπιερ, ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα στο Euro της Γερμανίας αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα. Σε μια δήλωση στο Instagram, ο Άγγλος μπακ έγραψε: «Ποτέ δεν πίστευα ως νέος από το Μπέρι ότι θα έπαιζα για τη χώρα μου πόσο μάλλον να πετύχω 54 συμμετοχές.

«Ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε 4 μεγάλα τουρνουά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γκάρεθ και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε με την ομάδα της Αγγλίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου - ζήσαμε μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές φτάνοντας στους 2 τελικούς του Euro και σε έναν ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον αυτή η ομάδα παικτών θα κερδίσει μια μεγάλη διοργάνωση.Θέλω να ευχηθώ στον Λι, στο προπονητικό επιτελείο και στην ομάδα ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς της Αγγλίας για την απίστευτη υποστήριξή σας που ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο για να μας στηρίξετε και να μας κρατήσετε στις δύσκολες στιγμές».

Ο επίσημος λογαριασμός X της Αγγλίας απέτισε φόρο τιμής στον Τρίπιερ μετά την ανακοίνωσή του, δημοσιεύοντας πολλές εικόνες από τη διεθνή καριέρα του μαζί με τη λεζάντα: «54 συμμετοχές, ένα πολύ ιδιαίτερο γκολ και αμέτρητες αναμνήσεις».

Ο Τρίπιερ κατέγραψε 54 συμμετοχές στην Αγγλία αφού έκανε το ντεμπούτο του για την εθνική ομάδα το 2017 σε μια φιλική ήττα από τη Γαλλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!