Τρομερή... επίθεση του Ρομάριο σε Αργεντινούς και Αντσελότι: «Γ@@@ τους»

Ρομάριο

i

©print screen

Τρομερή... επίθεση του Ρομάριο σε Αργεντινούς και Αντσελότι: «Γ@@@ τους»

Δημήτρης Χούπης 23:33 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Ο Ρομάριο σε μία συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο του τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Φλουμινένσε, έκανε μία... επίθεση προς τους Αργεντινούς και τον Κάρλο Αντσελότι.

Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε έρχονται αντιμέτωπες στο Μαρακανά για τον τελικό του Copa Libertadores το βράδυ του Σαββάτου (4/11). Στόχος των δύο ομάδων προφανώς είναι το τρόπαιο που θα στέψει Πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής. Η ομάδα από το Μπουένος Άιρες θέλει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για έβδομη φορά, ενώ από την άλλη η ομάδα από το Ρίο Ντε Ζανέιρο έχει στόχο την παρθενική της κατάκτηση. 

Στο πλαίσιο του τελικού λοιπόν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρομάριο έδωσε μία συνέντευξη που έγινε... viral. Συγκεκριμένα ο πρώην Βραζιλιάνος παίκτης της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε στους Αργεντινούς λέγοντας, «αυτή που πρέπει να το πάρει είναι η Φλουμινένσε. Οι Αργεντίνοι, γ@@@ αυτούς τους π@@@ς γιους. Η Μπόκα θα τον πάρει από τον κ@@@.

Ήμουν στη Φλουμινένσε από τότε που γεννήθηκα, είμαι από το Ρίο, έχω μεγάλη αγάπη για την ομάδα, έχει τους καλύτερους οπαδούς που έχω δει». Αργότερα ο Ρομάριο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Κάρλο Αντσελότι να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας, κάτι που δεν του άρεσε, αφού ανέφερε, «Γ@@@ τον Αντσελότι! Θέλω τον Ντίνις μέχρι τέλους»

Απίστευτο: Οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς θα διανύσει πάνω από 2.500 χιλιόμετρα με τα πόδια για να βρεθεί στον τελικό του Copa Libertadores
REST OF THE WORLD

20:13 - 19.10.2023

Απίστευτο: Οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς θα διανύσει πάνω από 2.500 χιλιόμετρα με τα πόδια για να βρεθεί στον τελικό του Copa Libertadores

Η πρόκριση της Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Copa Libertadores, φαίνεται να ενθουσίασε στον απόλυτο βαθμό, έναν οπαδό της ομάδας, ο οποίος σκοπεύει να περπατήσει μέχρι το Ρίο Ντε Τζανέιρο για να παρευρεθεί στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Ο 57χρονος έχει αγωνιστεί στη Φλουμινένσε για δύο χρόνια, με την οποία σκόραρε μόλις ένα τέρμα. Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα των Βάσκο Ντα Γκάμα, Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Φλαμένγκο, Βαλένθια, Αλ Σαντ, Μαϊάμι, Αδελαΐδα και Αμέρικα