Τρομερό ξύλο σε ματς Β’ Πειραιά – Παίκτης ανέβηκε στα κάγκελα να πιάσει οπαδό (vid)

Ξύλο σε Β' κατηγορία Πειραιά

Τρομερό ξύλο σε ματς Β’ Πειραιά – Παίκτης ανέβηκε στα κάγκελα να πιάσει οπαδό (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:42 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.08.2024

Εικόνες ντροπής στην αναμέτρηση της ΑΕ Περάματος με τον ΑΟΚ Φαλήρου για τα play offs της Β' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά, με παίκτη να προσπαθεί να ανέβει στα κάγκελα για να πιάσει οπαδό μετά το απερίγραπτο ξύλο που έγινε μες το γήπεδο.

Ο ΑΟΚ Φαλήρου έκανε το «θαύμα» και πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά κόντρα στην ΑΕ Περάματος, σε έναν δραματικό αγώνα γεμάτο ανατροπές και... μπόλικο ξύλο. Η τελευταία αγωνιστική των play offs της Β' κατηγορίας, έφερε αντιμέτωπες τις δύο πρωτοπόρες ομάδες, με τον νικητή της αναμέτρησης να παίρνει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος στο Πειραιά.

Η ΑΕ Περάματος που ήταν πρώτη με 8 βαθμούς και χρειαζόταν νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει την άνοδο, βρέθηκε να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο15' της αναμέτρησης και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Α' κατηγορία. Ο ΑΟΚ Φαλήρου όμως είχε αντίθετη άποψη, γύρισε το ματς τούμπα, πήρε την νίκη με 3-2 και πανηγύρισε έξαλλα την επιστροφή της.

Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να φέρουν το ματς στα ίσα και στο 85' με γκολ του Ελευθεράκη σημείωσαν την μεγάλη ανατροπή, αφήνοντας «στήλη άλατος» τους παίκτες του Περάματος.

Στο τέλος της αναμέτρησης ξεκίνησε μια αναμπουμπούλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια α λα Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης. Παίκτες και επιτελείο μοίρασαν μαθήματα πολεμικών τεχνών που θα ζήλευε μέχρι κι ο... Γιαμπουσέλε.

Μάλιστα σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ένας παίκτης αποφάσισε να κατευθυνθεί προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας για λογομαχήσει μες τους οπαδούς. Αν και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα, ευτυχώς οι συμπαίκτες του τον κατέβασαν πρόωρα αποφεύγοντας μια πιθανή «σύγκρουση» μεταξύ των δύο πλευρών.

Tags: