Τρομερός πιτσιρικάς οπαδός του Ολυμπιακού: «Αύριο δίνω Βιολογία, αλλά σιγά μην κοιμηθώ»

Τρομερός πιτσιρικάς οπαδός του Ολυμπιακού: «Αύριο δίνω Βιολογία, αλλά σιγά μην κοιμηθώ»

Sportal newsroom 11:00 - 30.05.2024

Ένας πιτσιρικάς οπαδός του Ολυμπιακού φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι το επόμενο πρωί έδινε εξετάσεις και πανηγύρισε μέχρι το πρωί την κατάκτηση του Conference League.

Η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό τρέλανε χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λοιπόν επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στην OPAP Arena και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

Η τεράστια επιτυχία έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να γιορτάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αδιαφορώντας για δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά και.... εξετάσεις. Το συγκεκριμένο διάστημα είναι περίοδος ενδοσχολικών εξετάσεων και ένας πιτσιρικάς οπαδός των «ερυθρολεύκων» φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε από αυτό.

Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού μιλώντας live στην τηλεόραση είπε: «Γράφω Βιολογία αύριο, αλλά δεν θα γράψω τίποτα. Σιγά μην κοιμηθώ», δείχνοντας την τρέλα που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή.

Μαρινάκης: «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ζήτω ο Ολυμπιακός»

Μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ομάδας βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο το Conference League.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενους για την τεράστια επιτυχία αφιερώνοντας το τρόπαιο στον κόσμο της ομάδας.

«Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτήν τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

⚽️ O Φορτούνης δίνει το σύνθημα για Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός ανάβει καπνογόνο!