Τσάβι: «Άδικη η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι κρίμα»

Τσάβι

i

© PrtScr

Τσάβι: «Άδικη η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι κρίμα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:51 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2), ο Τσάβι στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με μία τεράστια ανατροπή πήρε τη νίκη στο «Clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-2), έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον απίθανο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μόλις στο 6ο λεπτό του ντέρμπι, ένα τραγικό και αδικαιολόγητο λάθος στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν οι Τσουαμενί και Αλάμπα, έφερε σε θέση τετ α τετ τον Γκουντογκάν και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε, αφού με ένα εύστοχο πλασέ νίκησε τον Κέπα για το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα νωρίς, ωστόσο η «Βασίλισσα» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέλαβε δράση, καθώς σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, το οποίο ήταν ασταμάτητο, στο 68ο λεπτό για το 1-1 των Μαδριλένων

Έπειτα στο 90+2' ο Καρβαχάλ με μία φοβερή σέντρα βρήκε τον Μόντριτς, εκείνος δεν έκανε καλή επαφή με την μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε στον Μπέλιγχαμ, που με ένα κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Ρεάλ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τσάβι κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα της ομάδας του και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι καλύτερο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Νομίζω ότι κυριαρχούσαμε μέχρι μία ώρα αγώνα. Ίσως κουραστήκαμε μετά. Ήταν δύσκολο και αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δυνατοί. Είναι κρίμα, γιατί πιστεύω ότι το παιχνίδι μας ήταν καλό. Κυριαρχήσαμε στο ξεκίνημα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική από εμάς. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)
LA LIGA

12:21 - 29.10.2023

Ενα αστέρι από άλλο γαλαξία: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπέλιγχαμ, ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν! (vids)

Κανείς δεν περίμενε ότι από τη μέρα που έβαλε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα είχε τόση μεγάλη επίδραση στην ιστορία ενός συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο! Κι όμως ο 20χρονος Άγγλος αστέρας κάνει θαύματα με τους Μαδριλένους και ήδη τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν!

Νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα, αυτή είναι η άποψή μου. Νομίζω ότι η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άδικη. Ίσως η ισοπαλία να είχε περισσότερο νόημα. Ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Είναι κρίμα, γιατί έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Δείξαμε προσωπικότητα. Παίξαμε καλά, οπότε είναι κρίμα γι΄ αυτό το τελικό σκορ. Πιέσαμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».