Τσαλγατίδης στους Baladeros Live: «Τυφλός είναι ο Πογέτ και δεν κάλεσε τον Κωνσταντέλια; Τον έριξε ψυχολογικά κι αυτό φάνηκε»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Τσαλγατίδης στους Baladeros Live: «Τυφλός είναι ο Πογέτ και δεν κάλεσε τον Κωνσταντέλια; Τον έριξε ψυχολογικά κι αυτό φάνηκε»

Sportal newsroom 14:45 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στην εκπομπή «Baladeros Live» για τη μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας.

Η μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ, ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ, σήκωσε αρκετή θύελλα... αντιδράσεων.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στην εκπομπή «Baladeros Live» και σχολίασε τη συγκεκριμένη απόφαση του Ουρουγουανού προπονητή.

«Τυφλός είναι ο Πογέτ; Δεν γίνεται να μην βλέπει ότι αυτό το παιδί έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ολόκληρο το καλοκαίρι πλην του ματς με τον ΟΦΗ και να μην τον καλεί. Όπως δεν κάλεσε τον Βαγιαννίδη και τον Μανδά. Ο τελευταίος πήγε στη Λάτσιο μεταγραφή, τι άλλο να κάνει. Η διαρροή του Πογέτ στα media με τα οποία έχει κάποιες επαφές είναι ότι στις προπονήσεις η πειθαρχία του δεν είναι τόσο καλή. 

Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει η χώρα. Αν δεν καλείται αυτός στην Εθνική Ελλάδας ποιος θα κληθεί στην ηλικία του; Το θέμα μου δεν είναι τα παιδιά που κλήθηκαν, αλλά το ότι ο Κωνσταντέλιας είχε θέση σε αυτήν την ομάδα. Χθες έμοιαζε ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:25 - 04.09.2023

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στη Ρουμανία, όπου και επέστρεψε, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στα προκριματικά του Conference League.

Δείτε εδώ την εκπομπή: