Παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για τη μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ
i

© PrtScr

Παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για τη μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:15 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 13.08.2024

Ο Αντρέι Καντσέλσκις πήρε θέση για τη μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ και τα όσα ακούστηκαν από τους Ρώσους μέχρι να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Φέντορ Τσάλοφ έγινε κάτοικος Τούμπας με κάθε επισημότητα. Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ο Ρώσος φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2027 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 9.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο πρώην Ρώσος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ κι όχι μόνο, Αντρέι Καντσέλσκις, πέρασε στην... αντεπίθεση κι έκανε το δικό του σχόλιο γι΄ αυτούς που θέλησαν να ασκήσουν κριτική στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των ασπρόμαυρων, για την απόφαση που πήρε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Τσάλοφ έκανε το σωστό που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνετε ότι οι ελληνικές ομάδες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε αυτό θα μπορούσε να γίνει εφαλτήριο για εκείνον σε άλλη ομάδα, σε ένα πιο δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όσοι επικρίνουν την επιλογή του Φιόντορ ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο; Ποδοσφαιρική καριέρα, το πολύ 15 χρόνια, αν είσαι τυχερός! Οι ρωσικές ομάδες δεν θα παίξουν πουθενά για άλλα 10 χρόνια, αφήστε έναν άνθρωπο να παίξει στην Ευρώπη, αφήστε τον να απολαύσει τη ζωή, αν θέλει ο Θεός, θα παίξει στο Champions League ή στην Ευρώπη».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και αυτοί που τον κριτικάρουν και είναι τόσο έξυπνοι, δεν καταλαβαίνουν ότι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι μικρή, μόνο οι ηλίθιοι μπορούν να τον επικρίνουν! Ήθελαν να πάει κατευθείαν στη Μάντσεστερ Σίτι; Ελάχιστη προσοχή δίνεται στους Ρώσους παίκτες. Όταν βρίσκουν πρόταση στο εξωτερικό και φεύγουν, εγώ τους υποστηρίζω.

Έπρεπε ο Τσάλοφ να είχε μείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να σιγοβράσει σε αυτόν τον βάλτο; Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ο Τσάλοβ είναι ένας υπέροχος τύπος, δεν ανησυχώ γι' αυτόν και ξέρω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Καλή του επιτυχία!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!