«Έκλεισε τον Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ!»

Τσάλοφ

i

© Imago

«Έκλεισε τον Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:26 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον εκλεκτό για τη θέση του φορ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Ρωσία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση φορ κι όπως όλα δείχνουν βρήκε τον εκλεκτό, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπρέιθγουεϊτ.

Ο λόγος γίνεται για τον Φέντορ Τσάλοφ, ο οποίος σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας.

«Ο Τσαλόφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα πληρώσουν το buy out των 3 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές 1.3 ετησίως συν 300.000 σε μπόνους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram ο Ρώσος δημοσιογράφος.

«Ο σύλλογος του Ιβάν Σαββίδη στράφηκε στον Τσαλόφ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπρέιθγουεϊτ και ο 26χρονος στράικερ έχει ενημερωθεί πως τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την ρήτρα και έτσι ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε τον Δικέφαλο και την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Τσάλοφ είναι 26 ετών με το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ίδιος κατέγραψε 41 συμμετοχές με 16 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας από τη Ρωσία έχει σκοράρει 89 γκολ σε 262 συμμετοχές.

Την ίδια ώρα να θυμίσουμε πως ρεπορτάζ από το Βέλγιο θέλει τον ΠΑΟΚ να είναι σε επαφή με τη Γάνδη για την περίπτωση του 31χρονου διεθνή Μαροκινού επιθετικού, Ταρίκ Τισουντάλι.

«Μετά το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ, ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της Γάνδης για τον Ταρίκ Τισουντάλι. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να φανεί αν μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Τα "βουβάλια" είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον Μαροκινό, ο οποίος είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται», ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ του Βέλγιου δημοσιογράφου Σάσα Τοβαλιέρι.

Ο ίδιος δημοσιογράφος περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας χθες (20/7) επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ πιέζει τη Γάνδη. Οι δυο σύλλογοι είναι σε ανοιχτή γραμμή για τον Τισουντάλι».

Ο 14 φορές διεθνής επιθετικός, που έχει συμβόλαιο με τη Γάνδη ως το καλοκαίρι του 2026, πραγματοποίησε πέρυσι εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 51 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με το βελγικό σύλλογο.