«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τσάλοφ - Είδε τη ρεβάνς με τους Σορετίρε και Τισουντάλι (gallery)

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τσάλοφ - Είδε τη ρεβάνς με τους Σορετίρε και Τισουντάλι (gallery)

Μάνος Τσαλγατίδης 00:59 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 13.08.2024

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Φεντόρ Τσαλόφ...

Ο Φέντορ Τσάλοφ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Ρώσος φορ ήρθε οδικώς μέσω Κωνσταντινούπολης και πλέον η υπόθεση της μεταγραφής του στον Δικέφαλο έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο ίδιος παρακολούθησε τη ρεβάνς των πρωταθλητών κόντρα στην Μπάνια Λούκα μαζί με τους Σορετίρε και Τισουντάλι, ενώ αύριο (1/8) αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Το «who is who»

Ο Τσάλοφ γεννήθηκε στη Μόσχα στις 10 Απριλίου του 1998 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ. Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016, ο 25χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας στην αναμέτρηση για το Κύπελλο κόντρα στη Γενισέι.

Στη συνέχεια της καριέρας του, ο Τσάλοφ εξελίχθηκε σε βασικός επιθετικός της ΤΣΣΚΑ και συνολικά με τη φανέλα της ομάδας από τη Ρωσία έχει σκοράρει 89 γκολ σε 262 συμμετοχές. Πέρσι ο ίδιος κατέγραψε 41 συμμετοχές με 16 γκολ και 5 ασίστ, ενώ επίσης έχει προσθέσει στο βιογραφικό του και οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας.

Τη σεζόν 2020-21, το «βαρύ πυροβολικό» των Ρώσων αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βασιλεία, εκεί όπου και κατέγραψε 16 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τσάλοφ βρίσκεται στο πικ της καριέρας του κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έκανε τον ΠΑΟΚ να εξετάσει ξανά σοβαρά την περίπτωσή του.

Η δεινότητα στο σκοράρισμα, ο τρόπος παιχνιδιού και η καλή ηλικία είναι μεταξύ άλλων τα στοιχεία που δελέασαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!