Παίρνει βίζα και έρχεται ο Τσάλοφ

Τσάλοφ

i

© Imago

Παίρνει βίζα και έρχεται ο Τσάλοφ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:08 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 21.07.2024

Σε τι φάση βρίσκεται το θέμα του Ρώσου φορ.

Ο Φέντορ Τσαλόφ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και με τον παίκτη.

Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να έρθει το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί πως από αύριο Δευτέρα 22/7 θα τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση βίζας του 26χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά και γενικότερα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που έχουν σχέση με έγγραφα.

Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω θα έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε τον Δικέφαλο και την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Τσάλοφ είναι 26 ετών με το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ίδιος κατέγραψε 41 συμμετοχές με 16 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας από τη Ρωσία έχει σκοράρει 89 γκολ σε 262 συμμετοχές.