Η επική απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο για Ρεάλ: «Για την ώρα είμαι στη Γερμανία για erasmus...» (vid)

Τσάμπι Αλόνσο

i

PrtScr

Η επική απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο για Ρεάλ: «Για την ώρα είμαι στη Γερμανία για erasmus...» (vid)

Κώστας Τόπας 13:26 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο έδωσε μία απίστευτη απάντηση όταν οπαδοί της Ρεάλ, τον ρώτησαν για το αν θα αναλάβει το καλοκαίρι τα ηνία των «μερένχες».

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να κερδίσει και την Άουγκσμπουργκ (1-0) το απόγευμα του Σαββάτου (13/01) στη Βαυαρία, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Εξεκίελ Παλάσιος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από αυτό το τρίποντο, οι «ασπιρίνες» παραμένουν αήττητες στην κορυφή της Bundesliga με απολογισμό 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες, με 45 βαθμούς και στο +4 από την δεύτερη Μπάγερν.

Μετά τη νίκη, μια ομάδα Ισπανών οπαδών που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από κοντά μιας είναι Erasmus στη Γερμανία, πλησίασαν τον Βάσκο τεχνικό και τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο που τόσο συζητείται στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. «Πότε θα έρθεις στη Ρεάλ, Τσάμπι;», του είπαν οι νεαροί που φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν τεχνικός της Λεβερκούζεν απάντησε με χιουμοριστικό τόνο στην ερώτηση: «Εδώ είμαι, προς το παρόν, είμαι Erasmus όπως εσύ», δήλωσε με χαμόγελο.