Τσατάλης: «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν για τους διαιτητές μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ;»

Τάσος Τσατάλης

i

©Intime

Τσατάλης: «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν για τους διαιτητές μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ;»

Sportal newsroom 08:13 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 02.09.2024

Ο Τάσος Τσατάλης με δημοσίευσή του στα social media ανέφερε εάν αν οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις για τη διαιτησία θα προκαλέσουν παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Η αναφορά που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο για την διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ, φυσικά και προκάλεσε αντίδραση. Τοποθετήθηκε αρχικά μέσω των social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Βούλγαρης, ο οποίος σχολίασε:

«Αν θεωρούν κάποιοι ότι το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση (ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και ξεστραβωθείτε), τα παράπονά τους στη νέα ΕΠΟ την οποία στήριξαν με όλο τους το είναι και στον Γάλλο αρχιδιαιτητή που έφερε ο κ. Γκαγκάτσης».

Ακολούθησε και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου των «κιτρινόμαυρων», Τάσος Τσατάλης, ο οποίος αναρωτήθηκε αν οι δηλώσεις στο Περιστέρι και οι αναρτήσεις παραγόντων θα προκαλέσουν την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα βάσει των όσων είχε πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην τελευταία εκτελεστική.

«Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου αλλά και προσωπικά στους διαιτητές μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ; Και για την επίθεση στους διαιτητές στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ, σε αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων;».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!