Εξαλλος ο Τσάβι με τους παίκτες του: «Είτε τρέχουμε σαν ζώα είτε δεν θα κερδίσουμε τίποτα, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα του 2010» (vid)

Τσάβι

i

©Photo by David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Εξαλλος ο Τσάβι με τους παίκτες του: «Είτε τρέχουμε σαν ζώα είτε δεν θα κερδίσουμε τίποτα, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα του 2010» (vid)

Κώστας Τόπας 10:30 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 14.08.2024

Καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του δεν ήταν ο Τσάβι, ο οποίος δεν δίστασε να πει σκληρές κουβέντες στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με την Αλμερία, για να τους «αφυπνίσει».

Ο Τσάβι αξιολόγησε τον αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αλμερία (3-2) στο τέλος του. Ο Ισπανός προπονητής των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο και ότι δεν του άρεσε καθόλου το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του. Μάλιστα, όπως είπε η κουβέντα που έκανε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τους παίκτες του, ήταν η πιο δύσκολη που έχει πει ποτέ.

«Εχουμε ταλαιπωρηθεί περισσότερο από ό,τι περίμενα και από ό,τι μας άξιζε. Σουτάραμε 30 φορές και δεχθήκαμε δύο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεκτος. Έχουμε αποτύχει πολύ. Tα έβαλα στους παίκτες στο ημίχρονο. Μας λείπει η αποτελεσματικότητα, αλλά πρέπει να έχουμε επιθετικότητα και ψυχή. 

Ως προπονητής, δεν το δέχομαι. Ή τρέχουμε σαν τα ζώα ή δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Δεν είμαστε η Μπάρτσα του 2010. Πέρυσι ήμασταν επιθετικοί και τρέχαμε. Δεν γίνεται να μην τα δίνουμε όλα. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Αν δεν μας έρθει μέσα από το ποδόσφαιρο, μας έρχεται μέσα από την ψυχή».

Τα έψαλε στον Λεβαντόφσκι

Οπως αναφέρουν μάλιστα στην Ισπανία, ο Τσάβι τα έψαλλε ιδιαίτερα σε έναν παίκτη και συγκεκριμένα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής της Μπάρτσα, σύμφωνα με έναν από εκείνους που επηρεάστηκαν από τις σκληρές του κουβέντες, ποτέ δεν ήταν τόσο αυστηρός στην εσωτερική του κριτική στους παίκτες του.