Άνευ όρων υποστήριξη στην UEFA και τον Τσέφεριν από δέκα ευρωπαϊκές ομοσπονδίες

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

PrtScr

Άνευ όρων υποστήριξη στην UEFA και τον Τσέφεριν από δέκα ευρωπαϊκές ομοσπονδίες

Sportal newsroom 16:05 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 08.07.2024

Δέκα ευρωπαϊκές ομοσπονδίες οι οποίες αποτελούν μέλη των FASSE (Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών Μικρών Κρατών της Ευρώπης) με αφορμή το 74ο Συνέδριο της FIFA εξέφρασαν την στήριξή τους στην UEFA και τον πρόεδρό της, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης έγινε το 74ο συνέδριο της FIFA και με αφορμή την συνάντηση, οι εκπρόσωποι της FASSE (Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες Μικρών Κρατών της Ευρώπης), που αποτελούνται από τις Ομοσπονδίες των Γιβραλτάρ, Μαυροβουνίου, Ανδόρας, Λουξεμβούργου, Ισλανδίας, Νήσων Φερόε, Λιχτενστάιν, Μάλτας, Κύπρου και Σαν Μαρίνο θέλησαν να εκφράσουν την άποψη και να προσφέρουν την στήριξη στην FIFA συνολικά και ειδικά στο πρόσωπο του προέδρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Να σημειώσουμε πως ο Σλοβένος νομικός, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας για πρώτη φορά το 2016, αμέσως μετά την αποχώρηση του Μισέλ Πλατινί, εξελέγη δύο φορές, ενώ τον περασμένο Φλεβάρη, ανακοίνωσε πως στο τέλος της θητείας του (το 2027) θα παραιτηθεί και δεν θα επιστρέψει στο πόστο του. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται έχει πολλούς υποστηρικτές, οι οποίοι θα ήθελαν να τον δουν να συνεχίσει το έργο του για αρκετά ακόμη χρόνια.