Τσέφεριν: «Αυτό το Euro είναι το καλύτερο όλων των εποχών»

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

PrtScr

Τσέφεριν: «Αυτό το Euro είναι το καλύτερο όλων των εποχών»

Δημήτρης Χούπης 11:05 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 12.07.2024

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε δηλώσεις που έκανε σε κινεζικό Μέσο, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι αυτό το Euro είναι το καλύτερο όλων των εποχών.

Το Euro 2024 ολοκληρώνεται την Κυριακή (14/7) με την Αγγλία και την Ισπανία να διασταυρώνονται στο Βερολίνο για το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης. Σε γενικές γραμμές το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπορεί να πει κανείς ότι πέρασε και λίγο απαρατήρητο με τις μεγάλες ομάδες να μην παίζουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έχει άλλη άποψη. Ο Σλοβένος σε συνέντευξη που έδωσε στο κινέζο Μέσο Xinhua news agency τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτό το Euro είναι το καλύτερο όλων των εποχών.

Απίστευτο: Οι Άγγλοι θα μπορούν να έχουν άλλοθι να αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση κατάκτησης του Euro
EURO 2024

10:03 - 12.07.2024

Απίστευτο: Οι Άγγλοι θα μπορούν να έχουν άλλοθι να αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση κατάκτησης του Euro

Αρκετές εταιρείες στην Αγγλία έχουν ήδη σκεφτεί τους υπαλλήλους τους, στους οποίους θα δώσουν... άλλοθι αν αργήσουν στη δουλειά σε περίπτωση που τα «Τρία Λιοντάρια» κατακτήσουν το Euro 2024.

«Τα πάντα ήταν υπέροχα. Κατά τη γνώμη μου είναι πιθανώς το καλύτερο Euro όλων των εποχών. Οι οπαδοί το απολαμβάνουν χωρίς να έχουμε σημαντικά περιστατικά με αυτούς. Έχουμε δει φανταστικό ποδόσφαιρο με κορυφαίες ομάδες. Το μόνο πρόβλημα είναι ο καιρός, κάποιες φορές δεν ήταν καλός και κάποιες φορές ήταν καλός», ήταν τα λόγια του αρχικά.

«Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής η Ισπανία είναι εντυπωσιακή. Οι άλλοι, όπως η Γαλλία, η Αγγλία και η Γερμανία τα έχουν πάει πολύ καλά. Εντυπωσιάστηκα από τις μικρότερες ομάδες όπως η Σλοβακία, η Γεωργία και φυσικά η χώρα μου, η Σλοβενία που με έκανε περήφανο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μέχρι στιγμής στο Euro έχουν μπει 114 γκολ, με μέσο όρο 2.29 ανά παιχνίδι και ακόμα υπάρχει και ο τελικός που αναμένεται εντυπωσιακός.